Κεντροαριστερά: τα 600.000 ευρώ θα δοθούν για διακοποδάνεια στους ψηφοφόρους

Αποφασισμένοι να αρχίσουν τις παροχές προς τον λαό από την πρώτη ημέρα της επίσημης σύστασης του νέου, ενιαίου φορέα της κεντροαριστεράς δηλώνουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι με το εγχείρημα, μόλις μία ημέρα μετά την διεξαγωγή του πρώτου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη του ηγέτη του φορέα.

Συγκεκριμένα, αργά χθες το βράδυ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων και την κυριαρχία της Φώφης Γεννηματά, όλοι οι υποψήφιοι για την αρχηγία συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και συμφώνησαν το ποσό των 600.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε από τους ψηφοφόρους, να διατεθεί άμεσα στα μέλη του φορέα για την παροχή στεγαστικών, καταναλωτικών και διακοποδανείων.

Ταυτόχρονα, όσοι ψήφισαν θα έχουν τη δυνατότητα της αποφυγής πληρωμής διοδίων μέχρι το τέλος του έτους, ενώ θα λάβουν σύντομα καλάθι με δώρα όπως ουίσκι, ζιβάγκο και τράπουλες.

«Ο λαός έδειξε πως το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ και θα ψήφιζε οτιδήποτε του θύμιζε το παλιό, καλό κόμμα του σοσιαλισμού. Η κεντροαριστερά έστειλε μήνυμα πως βρίσκεται ακόμη εδώ, αν και μας ενόχλησε η εικόνα νέων ανθρώπων που ψήφισαν, οι οποίοι είναι φανερό ότι δεν έχουν καταλάβει τι εκπροσωπεί το νέο εγχείρημα», σχολίασε η κ. Γεννηματά μιλώντας  στο «Κουλούρι».

Τέλος, δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη οι φήμες πως οι συνομιλίες διεκόπησαν για περίπου δύο ώρες, ώστε όλοι οι υποψήφιοι να παρακολουθήσουν μαζί την προβολή της ταινίας Ρόκι 5.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News