Κρήτη: Viral έγινε η "Τέλεια Νοθεία" των εκλογών (video)

Ξεκίνησε για να προμοτάρει το «Καλοκαίρι στο Νότο», την παγκρήτια ραδιοφωνική εκπομπή με τους Γωγώ Βερίγου και το Γιώργο Μπαλοθιάρη, που έφτασε αισίως τα 16 χρόνια ζώης.... Το αποτέλεσμα ήταν τρία εμπνευσμένα βίντεο που έγιναν viral με πρωταγωνίστριες τρεις γιαγιάδες με τα σενάριά τους να έχουν αναφορές στην επικαιρότητα κάθε  χρονιά: Το «Let’s Do It Χαρίλαε», το «Κρητικό Survivor» και το «Just Μπύρες», δίνουν πλέον σκυτάλη στο βίντεο που τιτλοφορείται «Η τέλεια νοθεία». 

Τρεις γιαγιάδες από την Κρήτη έκαναν τα πάντα για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο τους! Ο λόγος για την θεία Μαρίκα που επιστράτευσε τις φίλες της με στόχο να νοθεύσουν το εκλογικό αποτέλεσμα και να βγάλουν τον γιο της, πρώτο σε ψήφους. Μυστικά… γιαγιαδο-meetings στο αλώνι, βραδινή διάρρηξη στο εκλογικό κέντρο, επαναστατική διάθεση, όπλα, αλλά και το απαραίτητο… λάδωμα φέρνουν το πολυπόθητο αποτέλεσμα και βγάζουν πρόεδρο του χωριού τον γιο της θείας Μαρίκας.

Το πιο εντυπωσιακό; τα κωδικά ονόματα των τριών γιαγιάδων «Ανώγεια», «Πιλαλήματα» και «Αρχάνες», οι φωτογραφίες των Ελευθερίου Βενιζέλου και Φιντέλ Κάστρο πάνω από το κεφάλι της θείας όταν κάνει τον σχεδιασμό της αποστολής και βέβαια οι κινήσεις με ...χειρουργική  ακρίβεια ώστε να έρθει το ποθούμενο αποτέλεσμα.  Το σενάριο του νέου βίντεο εμπνέεται τόσο από τις εκλογές, όσο και από το Casa de Papel, τη δημοφιλή σειρά του Netflix. 

Πως αποκαλύπτεται η τέλεια... νοθεία; Οταν ο αστυνομικός, ο οποίος έπεσε θύμα , διηγείται σε δύο συγχωριανούς του τι συνέβη, αλλά όπως είνα λογικό εκείνοι δεν τον πιστεύουν. Μέχρι;  που βλέπουν το... δημοσίευμα της προαγωγής του στην εφημερίδα «Νέα Κρήτη»!

Απολαύστε το βίντεο και προσέξτε ιδιαίτερα τους στίχους: 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News