Κυκλάδες: Ο κόσμος ... ανάποδα ή όπως μας βλέπουν από το διάστημα

Την εντυπωσιακή θέα της Γης από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό απαθανάτισε με τον φακό του ο Ιταλός αστροναύτης Λούκα Παρμιτάνο, με τη φωτογραφία του να έχει άρωμα Ελλάδας. Ο αστροναύτης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος μοιράστηκε για ακόμη μία φορά με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία από τον ISS.

Αυτή τη φορά, κατέγραψε εικόνες από τα ελληνικά νησιά, δείχνοντας εντυπωσιασμένος από το «παιχνίδι» του ήλιου με τη θάλασσα. «Η αντανάκλαση του ήλιου αναδεικνύει την αλληλεπίδραση της θάλασσας με τη γη» έγραψε στην ανάρτησή του, την οποία συνοδεύει μια εικόνα της Κρήτης και των Κυκλάδων… ανάποδα, με θέα από τον βορρά προς τον νότο.Ανάρτηση που έγινε την 8η Δεκεμβρίου και όπως ήταν λογικό έγινε άμεσα viral.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (International Space Station, ISS) χρειάζεται μόλις 90 λεπτά για να κάνει μία πλήρη περιστροφή της Γης, προσφέροντας μία εντυπωσιακή θέα στα μέλη του πληρώματός του.

Ο ISS δεν μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από έξι κοσμοναύτες κάθε φορά, με τους περισσότερους να μένουν εκεί για περίπου έξι μήνες.

Δελτίο Ενημέρωσης 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News