Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚυκλάδες: Σε στούντιο τηλεοπτικών παραγωγών έχει μετατραπεί η Πάρος

Κυκλάδες: Σε στούντιο τηλεοπτικών παραγωγών έχει μετατραπεί η Πάρος

|

Παγκόσμια τηλεοπτική παραγωγή του CNN στην Πάρο 

Πόλος έλξης διεθνών οπτικοακουστικών Μέσων συνεχίζει να είναι η Πάρος που ήδη το φθινόπωρο συγκέντρωσε σημαντικές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές παγκόσμιας εμβέλειας.

Μετά τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς One Day για λογαριασμό του Netflix, σειρά είχε το CNN με την εκπομπή (More Than) A CookingShow που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο με παρουσιάστρια τη διάσημη Σεφ και συγγραφέα Alison Roman στο πλαίσιο της νέας σειράς του αμερικανικού δικτύου με τίτλο Original Series .

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Οκτωβρίου στο νησί από την Boo Productions που συνεργάζεται με κανάλια, πλατφόρμες και εταιρίες παραγωγής διεθνούς φήμης, όπως Amazon, CBS, Warner Bros, MTV κ.α. Καλύφθηκαν πλάνα από δρόμους του νησιού και παραδοσιακά καταστήματα στις Κολυμπήθρες και στις Λεύκες.

Σε  σκηνοθεσία του Lucien De La Bruere το concept της εκπομπής, όπως εξηγεί η ίδια η παρουσιάστρια, είναι ένα ταξίδι για να μάθει μερικά από τα αγαπημένα της συστατικά – από πού προέρχονται, πώς να τα μαγειρεύουμε και γιατί πρέπει και πρέπει να μας αρέσει να τα τρώμε όσο εκείνη. Σε τέσσερα ζωντανά επεισόδια, το κοινό του CNN προσκαλείται στην κουζίνα της Roman, όπου μια προσέγγιση «δοκιμάζω νέα πράγματα» στη μαγειρική είναι αναπόφευκτη και ενθαρρύνεται ολόψυχα, και την συνοδεύουν στα ταξίδια της στη Νέα Υόρκη και στα μισά του δρόμου σε όλη την υδρόγειο στην ακτή του Αμάλφι. Με το αμίμητο στυλ και την υπογραφή της, ( More Than) A CookingShowζωντανεύει τις εσωτερικές σκέψεις της Roman καθώς μοιράζεται τις πιο νόστιμες συνταγές της και ετοιμάζει νέες γαστρονομικές απολαύσεις.

«horis_titlo.jpgΔεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτό το σόου με τον κόσμο – επιτέλους», είπε η AlisonRoman. «Είναι αληθινό όνειρο να έχεις ένα σπίτι στο CNN, ακόμα καλύτερα να είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με την ZPZ για να γίνει πραγματικότητα αυτή η ιδέα. Είμαστε όλοι πέρα ​​από συλλογικά ενθουσιασμένοι για να ξανασκεφτούμε τι μπορεί να είναι μια εκπομπή μαγειρικής, να φτιάξουμε κάτι καινούργιο και να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται».

Κάθε συνταγή από το ρεπερτόριο τηςRoman έχει μια προσωπική ιστορία.  Σ’υμφωνα με ανακοίνωση του CNN, το ( More Than) A CookingShow , ξεκινά με το σκεπτικό ότι «ο ενθουσιασμός της Άλισον για την τέχνη της μαγειρικής είναι μεταδοτικός. Είτε πρόκειται για την ανοιξιάτικη συνταγή της για κοτόπουλο με τραγανό πράσο ή για ζυμαρικά, απλά θέλεις να μαγειρέψεις μαζί της», είπε η AmyEntelis, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Ταλέντου και Περιεχομένου, CNN Worldwide. «Στο (More Than) A CookingShow , είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσουμε την Alison σε κουζίνες σε όλη τη χώρα, εισάγοντας στο κοινό του CNN νέα πιάτα και γεύσεις στο ταξίδι της για να δημιουργήσει και να δοκιμάσει καλό φαγητό».

Η Roman είναι μάγειρας και συγγραφέας του μπεστσέλερ των New York Times, Nothing Fancy καθώς και Dining In. Παράγει επίσης τη δική της σειρά μαγειρικής στο YouTube, Home Movies ,παράλληλα με τη συγγραφή ενός δημοφιλούς ενημερωτικού δελτίου,  ενός ενημερωτικού δελτίου. Προηγουμένως, ήταν αρθρογράφος για το NYT Cooking και συντάκτρια στο περιοδικό BonAppetit όπου ανέπτυξε συνταγές και έγραψε για το φαγητό και τη μαγειρική. Πριν ενταχθεί στον εκδοτικό κόσμο, εργάστηκε ως σεφ ζαχαροπλαστικής σε μέρη όπως το Quince στο Σαν Φρανσίσκο και το Momo fuku Milk Bar στη Νέα Υόρκη. Με καταγωγή από το Λος Άντζελες, ζει τώρα στη Νέα Υόρκη.

Σχετικά με το CNN OriginalSeries

Ο όμιλος CNN OriginalSeries αναπτύσσει προγράμματα χωρίς σενάρια για την τηλεόραση μέσω έργων που έχουν ανατεθεί, εξαγορών και εσωτερικής παραγωγής.  Από το 2012, έχει δημιουργήσει περισσότερες από 40 πρωτότυπες σειρές του CNN, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων με Peabody και 13 φορές βραβευμένου με Emmy®  AnthonyBourdainPartsUnknown , πέντε φορές βραβευμένου με Emmy®  United Shades of America με τον W. KamauBell , δύο -Βραβευμένο με Emmy®  StanleyTucci: Searching for Italy , και σειρές που έχουν αναγνωριστεί από τους κριτικούς, συμπεριλαμβανομένου  του ThisisLifewithLisaLing,  Πρώτες Κυρίες , η σειρά «Δεκαετίες»,  Αμερικανικές Δυναστείες: Οι Κένεντι ,  Οι Ουίντσορς: Μέσα στη Βασιλική Δυναστεία ,  Η Ιστορία της Κωμωδίας ,  Αγώνας για τον Λευκό Οίκο και πολλά άλλα. 

Σχετικά με τη WarnerBros. Discovery 

Η WarnerBros. Discovery (NASDAQ: WBD) είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία πολυμέσων και ψυχαγωγίας που δημιουργεί και διανέμει το πιο διαφοροποιημένο και πλήρες χαρτοφυλάκιο περιεχομένου και επωνυμιών στον κόσμο σε τηλεόραση, ταινίες και ροή. Διαθέσιμο σε περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές και 50 γλώσσες, η WarnerBros. Discovery εμπνέει, ενημερώνει και διασκεδάζει το κοινό σε όλο τον κόσμο μέσω των εμβληματικών επωνυμιών και προϊόντων της, όπως: Discovery Channel, Discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, ScienceChannel, WarnerBros. Pictures, Warner Bros. Television, WB Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery enEspañol, Hogar de HGTV καιάλλα.  


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πάρος: Ξεκινούν σε μερικές εβδομάδες τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς “Malice”

Δεύτερη βρετανική σειρά έρχεται στη Πάρο... Που και πότε θα γίνουν τα γυρίσματα

Κυκλάδες: Η αλυσίδα Aria Hotels έρχεται στην Ερμούπολη Σύρου

Επεκτείνονται στις Κυκλάδες τα Aria Hotels με νέο ξενοδοχείο στη Σύρο

Ολυμπιακή Φλόγα: Ερχεται (19/04) στη Νάξο, απαγόρευση στάθμευσης στη χερσαία ζώνη

Μέσω ανακοίνωσης του Λιμεναρχείου Νάξου έχουμε την πρώτη εικόνα για την έλευση της Ολυμπιακής Φλόγας στη Νάξο - Απαγορεύσεις

Σύρος – Γ. Λεονταρίτης: “Προτάσεις για την απόδοση τιμής στον Δημήτριο Βικέλα”

Οι προτάσεις που κατέθεσε ο Χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης σχετικά με την ουσιαστική απόδοση φόρου τιμής στον Δημήτριο Βικέλα.

Β. Αιγαίο – Χίος: Με εντυπωσιακή μανούβρα το “αντίο” του Blue Star Delos (video)

Αυτό ήταν το τελευταίο ταξίδι του Blue Star Delos στην άγονη γραμμή του βορειανατολικού Αιγαίου - έρχεται Κυκλάδες (video)

Πάρος: Τι συμβαίνει σε προστατευόμενο υγρότοπο, στη περιοχή Ελος Μώλου;

Συνήγορος του Πολίτη: Παράνομες δραστηριότητες σε προστατευόμενο υγρότοπο στην Πάρο

ΜΜΕ: Την Τρίτη 16 Απριλίου η απεργία των δημοσιογράφων

Απεργία των Δημοσιογράφων αύριο Τρίτη 16 Απριλίου - Γιατί απεργούν

Τι δουλειά έχει στη Σαουδική Αραβία ο Μητσοτάκης;

Συνοδεία του CEO της ΔΕΗ, Γιώργου Στάσση

Σαντορίνη: Υποδέχεται (19/04) την Ολυμπιακή φλόγα, ποιο είναι το πρόγραμμα

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σαντορίνη

Πάρος: Στην τελική ευθεία για την υποδοχή της Ολυμπιακής φλόγας

Ολοκληρώθηκαν όλες οι συναντήσεις στη Πάρο για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας... Ποιο είναι το πρόγραμμα

Princess Cruises: Ακύρωση επισκέψεων του “Sun Princess” στη Σαντορίνη

Το Sun Princess ακύρωσε τα δρομολόγια στη Σαντορίνη λόγω συνωστισμού κρουαζιερόπλοιων - Επιλέγει Χανιά

Φόρτωμας σε Πιερρακάκη: “Να είναι πανέτοιμα τα σχολεία των Κυκλάδων τη νέα χρονιά”

Συνάντηση εργασίας Φίλιππου Φόρτωμα με τον Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη

Attica Group: Απέκτησε τρία ξενοδοχεία στις Κυκλάδες, εξετάζει κι άλλες εξαγορές ακινήτων

Τρίτο ξενοδοχείο στις Κυκλάδες απέκτησε η Attica Group - Εξετάζει περαιτέρω εξαγορές μονάδων σε νησιά που εξυπηρετεί με τον στόλο της

ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου: Με εισήγηση Δημήτρη Λιανού, προσφυγή στη Δικαιοσύνη για τους αιγιαλούς

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΠΕΔ για τον αιγιαλό και την παραλία - Ποια ήταν η πρόταση Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανού

Blue Star Ferries: Παράταση μίας ακόμη εβδομάδας για το “Blue Star 1”

Μία ακόμη εβδομάδα θα μείνει στη γραμμή της Παροναξίας το Blue Star 1....

Cycladic Identity – Ιος: Ολοκληρώθηκε το πρώτο πρόγραμμa με τίτλο “Το βλέμμα της Νεότητας στις Κυκλάδες”

Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου στους κατοίκους του νησιού

Αμοργός: Το νησί που… κόβει την ανάσα!!

Εκεί γυρίστηκε η ταινία του 1988 «Le Grand Bleu» (The Big Blue) με τον Jean Reno. Η ταινία έγινε μια από τις πιο επιτυχημένες εμπορικά ταινίες της Γαλλίας.

Νάξος – Ομάδα Πολιτικής Προστασίας: Κυκλοφόρησε ένα …διαφορετικό ημερολόγιο

Η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Νάξου κυκλοφόρησε ένα ημερολόγιο (2024) με έμφαση στην ορθή διαχείριση του νερού

Κυκλάδες: Πως διαμορφώνεται ο δικαστικός χάρτης, ποια ειρηνοδικεία καταργούνται

Ολες οι προτεινόμενες αλλαγές μέσω του Δικαστικού Χάρτη που είναι σε διαβούλευση για τις Κυκλάδες - Οι οργανικές θέσεις και τα ειρηνοδικεία που καταργούνται...

Σαντορίνη: Διακοπή στο δίκτυο ηλεκτροδότησης

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου στους Μπαξέδες και το Πορί