Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΚυκλάδες: Σε στούντιο τηλεοπτικών παραγωγών έχει μετατραπεί η Πάρος

Κυκλάδες: Σε στούντιο τηλεοπτικών παραγωγών έχει μετατραπεί η Πάρος

|

Παγκόσμια τηλεοπτική παραγωγή του CNN στην Πάρο 

Πόλος έλξης διεθνών οπτικοακουστικών Μέσων συνεχίζει να είναι η Πάρος που ήδη το φθινόπωρο συγκέντρωσε σημαντικές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές παγκόσμιας εμβέλειας.

Μετά τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς One Day για λογαριασμό του Netflix, σειρά είχε το CNN με την εκπομπή (More Than) A CookingShow που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αυτό το φθινόπωρο με παρουσιάστρια τη διάσημη Σεφ και συγγραφέα Alison Roman στο πλαίσιο της νέας σειράς του αμερικανικού δικτύου με τίτλο Original Series .

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Οκτωβρίου στο νησί από την Boo Productions που συνεργάζεται με κανάλια, πλατφόρμες και εταιρίες παραγωγής διεθνούς φήμης, όπως Amazon, CBS, Warner Bros, MTV κ.α. Καλύφθηκαν πλάνα από δρόμους του νησιού και παραδοσιακά καταστήματα στις Κολυμπήθρες και στις Λεύκες.

Σε  σκηνοθεσία του Lucien De La Bruere το concept της εκπομπής, όπως εξηγεί η ίδια η παρουσιάστρια, είναι ένα ταξίδι για να μάθει μερικά από τα αγαπημένα της συστατικά – από πού προέρχονται, πώς να τα μαγειρεύουμε και γιατί πρέπει και πρέπει να μας αρέσει να τα τρώμε όσο εκείνη. Σε τέσσερα ζωντανά επεισόδια, το κοινό του CNN προσκαλείται στην κουζίνα της Roman, όπου μια προσέγγιση «δοκιμάζω νέα πράγματα» στη μαγειρική είναι αναπόφευκτη και ενθαρρύνεται ολόψυχα, και την συνοδεύουν στα ταξίδια της στη Νέα Υόρκη και στα μισά του δρόμου σε όλη την υδρόγειο στην ακτή του Αμάλφι. Με το αμίμητο στυλ και την υπογραφή της, ( More Than) A CookingShowζωντανεύει τις εσωτερικές σκέψεις της Roman καθώς μοιράζεται τις πιο νόστιμες συνταγές της και ετοιμάζει νέες γαστρονομικές απολαύσεις.

«horis_titlo.jpgΔεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτό το σόου με τον κόσμο – επιτέλους», είπε η AlisonRoman. «Είναι αληθινό όνειρο να έχεις ένα σπίτι στο CNN, ακόμα καλύτερα να είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με την ZPZ για να γίνει πραγματικότητα αυτή η ιδέα. Είμαστε όλοι πέρα ​​από συλλογικά ενθουσιασμένοι για να ξανασκεφτούμε τι μπορεί να είναι μια εκπομπή μαγειρικής, να φτιάξουμε κάτι καινούργιο και να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται».

Κάθε συνταγή από το ρεπερτόριο τηςRoman έχει μια προσωπική ιστορία.  Σ’υμφωνα με ανακοίνωση του CNN, το ( More Than) A CookingShow , ξεκινά με το σκεπτικό ότι «ο ενθουσιασμός της Άλισον για την τέχνη της μαγειρικής είναι μεταδοτικός. Είτε πρόκειται για την ανοιξιάτικη συνταγή της για κοτόπουλο με τραγανό πράσο ή για ζυμαρικά, απλά θέλεις να μαγειρέψεις μαζί της», είπε η AmyEntelis, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Ταλέντου και Περιεχομένου, CNN Worldwide. «Στο (More Than) A CookingShow , είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσουμε την Alison σε κουζίνες σε όλη τη χώρα, εισάγοντας στο κοινό του CNN νέα πιάτα και γεύσεις στο ταξίδι της για να δημιουργήσει και να δοκιμάσει καλό φαγητό».

Η Roman είναι μάγειρας και συγγραφέας του μπεστσέλερ των New York Times, Nothing Fancy καθώς και Dining In. Παράγει επίσης τη δική της σειρά μαγειρικής στο YouTube, Home Movies ,παράλληλα με τη συγγραφή ενός δημοφιλούς ενημερωτικού δελτίου,  ενός ενημερωτικού δελτίου. Προηγουμένως, ήταν αρθρογράφος για το NYT Cooking και συντάκτρια στο περιοδικό BonAppetit όπου ανέπτυξε συνταγές και έγραψε για το φαγητό και τη μαγειρική. Πριν ενταχθεί στον εκδοτικό κόσμο, εργάστηκε ως σεφ ζαχαροπλαστικής σε μέρη όπως το Quince στο Σαν Φρανσίσκο και το Momo fuku Milk Bar στη Νέα Υόρκη. Με καταγωγή από το Λος Άντζελες, ζει τώρα στη Νέα Υόρκη.

Σχετικά με το CNN OriginalSeries

Ο όμιλος CNN OriginalSeries αναπτύσσει προγράμματα χωρίς σενάρια για την τηλεόραση μέσω έργων που έχουν ανατεθεί, εξαγορών και εσωτερικής παραγωγής.  Από το 2012, έχει δημιουργήσει περισσότερες από 40 πρωτότυπες σειρές του CNN, συμπεριλαμβανομένων των βραβευμένων με Peabody και 13 φορές βραβευμένου με Emmy®  AnthonyBourdainPartsUnknown , πέντε φορές βραβευμένου με Emmy®  United Shades of America με τον W. KamauBell , δύο -Βραβευμένο με Emmy®  StanleyTucci: Searching for Italy , και σειρές που έχουν αναγνωριστεί από τους κριτικούς, συμπεριλαμβανομένου  του ThisisLifewithLisaLing,  Πρώτες Κυρίες , η σειρά «Δεκαετίες»,  Αμερικανικές Δυναστείες: Οι Κένεντι ,  Οι Ουίντσορς: Μέσα στη Βασιλική Δυναστεία ,  Η Ιστορία της Κωμωδίας ,  Αγώνας για τον Λευκό Οίκο και πολλά άλλα. 

Σχετικά με τη WarnerBros. Discovery 

Η WarnerBros. Discovery (NASDAQ: WBD) είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία πολυμέσων και ψυχαγωγίας που δημιουργεί και διανέμει το πιο διαφοροποιημένο και πλήρες χαρτοφυλάκιο περιεχομένου και επωνυμιών στον κόσμο σε τηλεόραση, ταινίες και ροή. Διαθέσιμο σε περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές και 50 γλώσσες, η WarnerBros. Discovery εμπνέει, ενημερώνει και διασκεδάζει το κοινό σε όλο τον κόσμο μέσω των εμβληματικών επωνυμιών και προϊόντων της, όπως: Discovery Channel, Discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, ScienceChannel, WarnerBros. Pictures, Warner Bros. Television, WB Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery enEspañol, Hogar de HGTV καιάλλα.  


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Υπόθεση Κολωνός: Ένοχος ο Μίχος για όλες τις κατηγορίες, αθώα η μητέρα

Ο Μίχος κρίθηκε ένοχος για όλες τις κατηγορίες πλην της εμπορίας ανθρώπου - Πανηγυρισμοί και χειροκροτήματα έξω από το δικαστήριο

Τράπεζες: Κλειστές για τις επόμενες τέσσερις ημέρες. Ποιος ο λόγος;

Καθολικό Πάσχα και κλειστές; οι τράπεζες για τέσσερις ημέρες...

Ηλεία: Διπλός σεισμός, ο δεύτερος στους 5,7 R το πρωί της Παρασκευής

Καθησυχαστικός ο Λέκκας για τους σεισμούς: «Δεν έχει δώσει δονήσεις το ρήγμα» - Κλειστά τα σχολεία

Ναυπηγεία Ελευσίνας: Μετά από 13 χρόνια επαναλειτουργεί η μεγαλύτερη πλωτή δεξαμενή στην Ελλάδα

Η δεξαμενή Νο3 των Ναυπηγείων μετονομάστηκε σε «Σταύρος Νιάρχος». Στα 20 εκατ. ευρώ η αξία της επισκευής, που διήρκεσε επτά μήνες. Δημιουργούνται πάνω από 500 θέσεις εργασίας. Οι δυνατότητες.

«Μπριζόλες» μπρόκολου στον φούρνο (!!!)

«Μπριζόλες» μπρόκολου στον φούρνο με κρούστα πάπρικας-μουστάρδας

Νάξος – Δαμαλάς: Ανταλλαγή παραδοσιακών σπόρων

Πότε και που θα γίνει η παραδοσιακή ανταλλαγή σπόρων και η γιορτή για την Ανοιξη

Πανναξιακός ΑΟ: Το “αντίο” στον Γιάννη Καρούση

Η Νάξος αποχαιρετά τον Γιάννη Καρούση - Το "αντίο" από τον Πανναξιακό ΑΟ

Πανναξιακού ΑΟΝ – ΑΜΣ Φιλωτίου: Τι απαντούν στην καταγγελία της Κατερίνας Μουστάκη;

Κοινή ανακοίνωση από τις Διοικήσεις Πανναξιακού ΑΟΝ και ΑΜΣ Φιλωτίου για την καταγγελία της Κατερίνας Μουστάκη σχετικά με την παρουσία άγνωστου άνδρα στα αποδυτήρια του κλειστού γυμναστηρίου Νάξου - Η απάντηση Μουστάκη

Πρόταση δυσπιστίας: 159 «όχι» από την Βουλή

Τέταρτη φορά που ο Κυριάκος Μητσοτάκης κλήθηκε να υπερασπιστεί την πλειοψηφία της κυβέρνησης στη Βουλή

Νέα Δημοκρατία: Παραιτήθηκαν Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος λόγω ποτού με γνωστό επιχειρηματία;

Παραιτήθηκαν Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος - «Η συμμετοχή σε μια κοινωνική συνάντηση έδωσε το λάθος μήνυμα», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα