Μανωλάς τώρα και ραδιοσχολιαστής και τα σπάει... (video)

Απίστευτο… Από τις κινήσεις που χρίζουν προσοχής από τις ομάδες που  θέλουν να έχουν μεγαλύτερο αντίχτυπο στους φιλάθλους τους. Η Ιταλική Ρόμα του Κώστα Μανωλά προχώρησε σε μία κίνηση που ενδεχομένως και να μην έχει προηγούμενο. Και το πιο εντυπωσιακό ανέδειξε ένα ακόμη ταλέντο του Ναξιώτη διεθνή αμυντικού. Αυτό του ραδιοφωνικού σχολιαστή… Με άνεση καθότι πλέον τα ιταλικά είναι …δεύτερη γλώσσα και έχοντας στο πλευρό του, τον διεθνή βέλγο χαφ Ράτζα Ναϊνγκολάν περιέγραψαν με μοναδικό πάθος το derby della Capitale…

Και για όσους δεν γνωρίζουν μιλάμε για την αναμέτρηση της Ρώμης, με τη Ρόμα να υποδέχεται την Λάτσιο ή και το αντίστροφο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι πάντως έγινε στις 18 Νοεμβρίου με την Ρόμα γηπεδούχο και τους  «Τζιολορόσι» να επικρατούν 2-1… Αναμέτρηση που κρίθηκε με το γκολ του Ναϊνγκολάν με φοβερό σουτ (2-0), ενώ ο Μανωλάς με πέναλτι στο οποίο είχε υποπέσει έβαλε ξανά τους «Λατσιάλι» στο παιχνίδι, αλλά εν τέλει η Ρόμα έφυγε νικήτρια….

Στο εξαιρετικό video της Ρόμα, λοιπόν, θα δείτε τον Μανωλά να περιγράφει σε έκσταση τα γκολ της ομάδας του, την ίδια ώρα που ο Ναϊνγκολάν άρχισε στο πείραγμα τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, την ώρα που έγινε το πέναλτι. Και όπως διαβάζουμε στο Sport24.gr ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Ναϊνγκολάν: Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να παίζεις με τα πόδια, όχι με τα χέρια.

Μανωλάς: Ήταν πονηρή μπαλιά...

Ναϊνγκολάν: Έλα τώρα, θα μπορούσες να γυρίσεις τη μπάλα με το στήθος στον τερματοφύλακα. Άσε που μετά έλεγες ότι δεν έκανες πέναλτι... Ευχαριστούμε Μανωλά που τους ξανάβαλες στο ματς...

Μανωλάς: Είναι αλήθεια.

Νωρίτερα ο Μανωλάς λέει στον Ναϊνγκολάν ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει καλύτερα σε προσπάθεια έξω από την περιοχή.

Να σημειώσουμε ότι στα σχόλια που υπάρχουν στο διαδίκτυο, ο Μανώλας κερδίζει τα εύσημα για το πάθος της περιγραφής ενώ υπάρχει τιφόζι που ζητάει από τη διοίκηση της Ρόμα να βάλει το δίδυμο ώστε να μεταδώσει και τον αγώνα κόντρα στη Γιουβέντους….

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο, στο οποίο ο Μανωλάς υποστηρίζει στο... κλείσιμό του πως θα του πήγαινε να γίνει sportcaster: