Νάξος - Κατσαράς: Τι είπε για 1η ημέρα στο σχολείο και τουρνουά "Γιάννης Συμεώνογλου"

"Κανείς δεν θέλει να κρύβονται αυτά τα όμορφα χαμόγελα, αλλά μας τις κρύβουν οι μασκούλες. Ελπίζουμε όμως να το ξαναβρούμε... ". Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Βαγγέλης Κατσαράς μίλησε στο στο Πρώτο Πρόγραμμα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ και την εκπομπή “GPS” με τον δημοσιογράφο Γιώργο Νερούτσο για την 1η ημέρα στο σχολείο αλλά και για το τουρνουά "Γιάννης Συμεώνογλου" με τον οικοδεσπότη Πανναξιακό ΑΟΝ να υποδέχεται ΑΟ Θήρας και Ολυμπιακό

Μετέφερε την εμπειρία της πρώτης ημέρας, της διαφορετικής αυτής που όπως τόνισε οι γονείς ήταν έξω από το σχολείο και στον Αγιασμό έδωσαν το παρών είτε από την πρώτη τάξη, είτε από αντιπροσωπεία... Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν υπήρχε πρόβλημα και τριβή ανάμεσα σε γονείς και εκπαιδευτικούς... απάντησε "όλα λειτούργησαν καλά και μόνο σε μία περίπτωση που έπεσε στην αντίληψή του, ένα παιδάκι δεν ήθελε να φορέσει την μάσκα κι έμεινε εκτός προαυλίου"

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο τουρνουά στη μνήμη "Γιάννη Συμεώνογλου" τονίζοντας ότι ο Πανναξιακός θα υποδεχτεί τις καλύτερες ομάδες ήτοι ΑΟ Θήρας και Ολυμπιακό και ελπίζει ότι τα μικρά παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις τρεις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης..

Ευχαρίστησε δε τους χορηγούς για τη βοήθεια στην πραγματοποίηση του τουρνουά..

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News