Νάξος: Πρωινό κάλεσμα και πρόσκληση επίσκεψης από τους επιχειρηματίες

Την υπέροχη θάλασσα της Νάξου, τη γραφική Πορτάρα, τα εκλεκτά προϊόντα της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου και τους ήχους του βιολιού του Γιάννη Πειραιώτη απόλαυσε σήμερα Κυριακή 25 Μάιου, η εκπομπή «Τώρα. Ό,τι Συμβαίνει» του Open με τη Φαίη Μαυραγάνη!

Για τα προϊόντα της «Ένωσης» και της Νάξου μίλησαν ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ., Δημήτρης Καπούνης και ο Βαγγέλης Βενιέρης, υπεύθυνος του εστιατορίου της, μάλιστα η ομελέτα με πατάτες (τόσο η "γενναία" μερίδα όπως τη χαρακτήρισε ο κος Βενιέρης όσο και η μικρότερη) ήταν αυτή που έκλεψε τη παράσταση... Αναφορά έγινε βέβαια και στο "Κίτρο Νάξου" ένα ξεχωριστό ηδύποτο που εδώ και χρόνια έχει ρόλο πρεσβευτή της Νάξου σε όλη την Ελλάδα. 

Και σχετικά με τις ετοιμασίες του νησιού για την τουριστική περίοδο, ο λόγος δόθηκε στον Γιάννη Παπαδόπουλο  - Περιφερειάρχης Π.Ο.Ε.Σ.Ε. του νομού Κυκλάδων και επαγγελματίας της μαζικής εστίασης στη Νάξο - ο οποίος αφενός τόνισε ότι οι επιχειρηματίες περίμεναν περισσότερα από την Κυβέρνηση όσον αφορά τα μέτρα στήριξης, αφετέρου τόνισε ότι η Νάξος για μία ακόμη χρονιά θα περιμένει με ανοιχτή την αγκαλιά τους επισκέπτες, κυρίως τους Έλληνες και με βάση την ποιότητα θα προσπαθήσει να τους ικανοποιήσει και πάλι... 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα