Ο Ιβάν Σαββίδης απέκτησε το 20% των μετοχών του Mega

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας, Ιβάν Σαββίδης φέρεται να απέκτησε το 20% της Τηλέτυπος ΑΕ της εταιρείας δηλαδή που ανήκει το Mega

Η είδηση για την πώληση των μετοχών έγινε γνωστή μέσω της χρηματιστηριακής ανακοίνωσης που εξέδωσε η Πήγασος και η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Προέβη σε πώληση 19.791.879 κοινών ονομαστικών μετοχών της "ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Α.Ε." ήτοι ποσοστού 19,6361% επί του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου αυτής και μετέβαλε το ποσοστό συμμετοχής της στην ως άνω Ανώνυμη Εταιρία, από 32,7321%, σε 13,0961%.

 

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο επιχειρηματίας που απέκτησε το 20% των μετοχών από το 32,73% που συνολικά κατείχε στην Πήγασος Εκδοτική ο όμιλος Μπόμπολα. 
Η εξέλιξη αυτή θεωρείται προπομπός εξελίξεων και για τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη, αλλά οι όποιες οριστικές εξελίξεις θα αποκρυσταλλωθούν μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 31 Μαΐου θα ολοκληρωθεί και η διαδικασία κατάθεσης προσφορών για την απόκτηση του συνόλου των περιουσιακών στοιχείων του ΔΟΛ. 

Πηγή: