Π. Πολάκης: Εγκαινίασε αίθουσα βασανιστηρίων σε γνωστό νοσοκομείο

Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα σε γνωστό νοσοκομείο του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ο Παύλος Πολάκης έκοψε πριν από δύο ημέρες την κορδέλα ενός από τους πιο σύγχρονους θαλάμους μεσαιωνικών βασανιστηρίων της Ευρώπης ενώ είναι αντάξιο ενός Γκουαντάναμο.

Όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της τελετής, η συγκεκριμένη αίθουσα αποτελεί την αρχή μιας στενότερης συνεργασίας ανάμεσα στην δικαιοσύνη και την υγεία, καθώς αναμένεται να φιλοξενήσει πλήθος υπόπτους που θα καταδείξει ο ίδιος ή οι μάρτυρές του.

Συγκεκριμένα, η αίθουσα είναι εξοπλισμένη με τροχό βασανιστηρίων, κρεβάτι και καρέκλα με καρφιά και διαφόρων τύπων κλοιούς τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να κρατήσουν ακινητοποιημένους τους ύποπτους πολιτικούς αντιπάλους του υπουργού για ώρες, μέχρι να παραδεχτούν ότι οι λάθος υπολογισμοί του για το έλλειμμα στο ΚΕΛΠΝΟ, είναι πραγματικοί.

Επίσης δοκιμάζεται για πρώτη φορά και το περίφημο βασανιστήριο του Βουλκανιζατέρ, όπου μια πρέσα αέρα τοποθετείται στο στόμα του υπόπτου. Το συγκεκριμένο όργανο το προσέφερε αφιλοκερδώς ο διευθυντής άλλου νοσοκομείου αφού «το είχε και καθόταν στο Βουλκανιζατέρ του», όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Με την προανάκριση να βοηθιέται από αυτά εδώ τα όργανα, θα πάνε όλοι στη φυλακή και θα κερδίσουμε τις εκλογές χωρίς να έχουμε την ανάγκη της δικαιοσύνης» τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός, ενώ στη συνέχεια ξενάγησε τα παιδιά που κρατούσαν την κορδέλα στα μηχανήματα και τους εξήγησε πώς δουλεύουν.

Πάντως, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, θέλοντας να προλάβει τους «καλοθελητές και τα βοθροκάναλα» όπως είπε, διευκρίνισε ότι τα όργανα αγοράστηκαν μέσω ΕΣΠΑ και ότι ο ελληνικός λαός δεν επιβαρύνθηκε ούτε ένα ευρώ για αυτά.

Για την πιστή αντιγραφή λόγου και φωτογραφίας: Νίκος Ζαχαριάδης και athensvoice.gr