Τι ψάχνει ο Μαλέλης στην Μυτιλήνη; Μήπως τη θέση του Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου;

Οι περισσότεροι το περίμεναν… Το ήξεραν… Απλά έμενε η ανακοίνωση. Και έτσι όταν στις 5 Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε από τον Όμιλο ΣΚΑΙ ότι έρχεται αλλαγή στην ενημερωτική πυραμίδα κανείς δεν πιάστηκε στον ύπνο. Και μιλάμε για τον Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος ανέλαβε την 6η Σεπτεμβρίου τη θέση «Σύμβουλος Ενημέρωσης» με την ανακοίνωση να σημειώνει «Από τη νέα του θέση θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του».
Μιλώντας δε την επόμενη της ανάληψης των καθηκόντων του ο κος Μαλέλης είχε σημειώνει αποκλειστικά στο protothema.gr: «Φεύγω από την καθημερινότητα των ειδήσεων, προκειμένου να εκπληρώσω τα ανεκπλήρωτα όνειρά μου, που είναι η πολιτική και η συγγραφή βιβλίων. Θα φύγω από την καθημερινότητα ειδήσεων, κάτι που το ήθελα και το ζήτησα, ήταν δική μου επιθυμία, για να μπορέσω να ασχοληθώ και με άλλα πράγματα».

Και στο ερώτημα «ποια είναι τα άλλα πράγματα;» η απάντηση ενδεχομένως να έρχεται από την ιστοσελίδα Lesvosnews.gr που μιλάει για ενεργή ανάμειξη στα κοινά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Και όπως σημειώνει «Είναι γνωστό ότι τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει τα σενάρια, που τον θέλουν να ηγείται Περιφερειακής Ανεξάρτητης Παράταξης, για να διεκδικήσει τον θώκο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει κανένα σενάριο, αλλά ούτε και έχει διαψεύσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οι πληροφορίες από το στενό του περιβάλλον, τον θεωρούν ήδη αποφασισμένο να ασχοληθεί με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και να κατέβει υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές  του 2019.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες από τον ερχόμενο Μάιο πρόκειται να εγκατασταθεί μόνιμα στη Μυτιλήνη, Για το λόγο αυτό έχει ήδη αναθέσει σε κοντινό συγγενικό του πρόσωπο, την εξεύρεση της νέας του οικίας στην περιοχή της Επάνω Σκάλας, όπου πέρασε πολλά από τα παιδικά του χρόνια.

Ωστόσο πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τη δημοσιογραφική του ιδιότητα, παραμένοντας στον ΣΚΑΪ ως Σύμβουλος Ειδήσεων & Ενημέρωσης του σταθμού.

Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί ακόμα μία τριήμερη επίσκεψη του στη Λέσβο – 15, 16, 17 Σεπτεμβρίου – η τρίτη μέσα σε διάστημα ενός μηνός, κατά την οποία έχει προγραμματίσει να συναντήσει κάποια κορυφαία στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Κάποιες άλλες πληροφορίες λένε ότι ο Σταμάτης Μαλέλης έχει ήδη στα χέρια του κάποιες ανεπίσημες δημοσκοπικές μετρήσεις, σύμφωνα με τις οποίες εμφανίζει μεγάλα ποσοστά αποδοχής από τους ψηφοφόρους και είναι κάτι που τον υποκινεί να κάνει το επόμενο βήμα.

Όλα αυτά βέβαια παραμένουν σενάρια και ο μόνος που μπορεί να τα επαληθεύσει ή να τα διαψεύσει είναι ο ίδιος.

Ίδωμεν…»

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News