Πέντε δέντρα για κάθε νέο Απεραθητάκι (photos)

ΤΟ ΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΑΝΘΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΑΛΟΣ! ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΕΡΑΘΗΤΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ, ΘΑ ΦΥΤΕΥΕΙ 5 ΔΕΝΔΡΑ!!!!!!

Άκουσε την ιδέα του συμπατριώτη του Μανώλη Σταύρου Πολυκρέτη (του Μπέη)! Του άρεσε, την υιοθέτησε και με την αρωγή της Δημοτικής Αρχής, αλλά κυρίως με την ενεργή, συγκινητική και άοκνη συμπαράσταση της Ομάδας Δράσης και Εθελοντισμού, που αποτελείται από τους νέους (μικρούς και μεγάλους) της Απειράνθου, του Αζαλά και της Μουτσούνας! Το Σάββατο 18 Απριλίου 2015, με ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ, φύτεψαν 20 δέντρα μεγάλου μεγέθους στο δρόμο Απειράνθου - Μουτσούνας (θέση Καμπί) και κυρίως κοντά στα παγκάκια της Μουτσούνας στη θέση αλμυρό νερό- τούμπα του Ζαφείρη και γενικά στ Απίσω τόποι !!!!!!!!! Πράξη που κρύβει την έννοια της ζωής, όπως ο ίδιος λέει!!! 
Τέτοιες ενέργειες, είναι άξιες παραδειγματισμού και μιμητισμού από όλους μας!!!! Φορείς και πολίτες!!! Για καλή αρχή, μετά τη δεντροφύτευση, καλέστηκαν ΟΛΟΙ στο μαζωμό του Προέδρου που ακολούθησε πατροπαράδοτο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΕΥΜΑ!!! Από εμάς ΕΥΧΕΣ ΘΕΡΜΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, ενώ ειπώθηκαν και τα παρακάτω :

Είν ο Πρόεδρος δυναμι--
κος και θαύματα θα κάμει!

Το Θεό μας να χει αβάντα
μα και βοηθό ντου πάντα!

Αψηλά να φτάσει το χω--
ριό μας έχει βάλει στόχο!

Ιαυτό να μεστα μαζί ντου
όλοι κι όχι απέναντί ντου!!!

πηγή: Το Υπερώον Απείρανθος Νάξος (σελίδα facebook)