Αιγαίο: Αυστηροί έλεγχοι έφεραν συλλήψεις και ... λουκέτα

Μια εικόνα συμμόρφωσης παρατηρείται στα νησιά μετά τους πυκνούς ελέγχους που ξεκίνησαν.

Στη Μύκονο έχουν πραγματοποιηθεί έλεγχοι σε έξι beach bar και 13 καταστήματα στο κέντρο, και έχουν εντοπιστεί τρεις παραβάσεις σχετικές με την ένταση του ήχου, το ωράριο λειτουργίας καθώς και την άδεια μουσικής. Υπήρξε, επίσης, μια σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή δικύκλου.

Στη Νάουσα της Πάρου έγιναν έλεγχοι σε επτά μπαρ και διαπιστώθηκε μία παράβαση σε εργαζόμενο για μη χρήση προστατευτικής μάσκας. Στα Φηρά Σαντορίνης, διεξήχθησαν έλεγχοι σε 15 bar χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί καμία παράβαση.

Στη Χαλκιδική σφραγίστηκαν δύο καταστήματα για 15 μέρες γιατί είχαν μεγαλύτερη πληρότητα από την επιτρεπόμενη λόγω μέτρων για τον κορωνοϊό και στην Καβάλα συνελήφθη διοργανωτής συναυλίας γιατί στο ανοικτό θέατρο Ακοντίσματος είχε πληρότητα 90% αντί για 70% με αποτέλεσμα να μην τηρούνται οι αποστάσεις. Παράλληλα πρόσθετους ελέγχους στην ακτοπλοΐα ξεκίνησε το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, τόσο κατά την επιβίβαση και αποβίβαση, όσο και πάνω στα πλοία. Ηδη από το Σάββατο το πρωί έχουν διαπιστωθεί και έχουν επιβληθεί πρόστιμα σε δεκάδες παραβάσεις των μέτρων προστασίας για τον κορωνοϊό.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ - ΜΠΕ

 

Διαβάστε εδώ όλες τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από τις σελίδες του naxospress.gr

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις μέσα από την πλατφόρμα του google news...

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News