Αλόννησος: βρέθηκαν σε σπηλιά περισσότερες από έναν τόνο ναρκωτικές ουσίες

“Λαβράκι” έβγαλαν οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας, σε σπηλιά στη νησίδα Πιπέρι, ανοιχτά της Αλοννήσου, όπου εντόπισαν κρυμμένα και μέσα σε κιβώτια πάνω από 1 τόνο ναρκωτικά. Οπως διαβάζουμε μιλάμε για περισσότερα από εκατό κιβώτια (103 για την ακρίβεια) με κάνναβη και ουσιαστικά έχει άμεση σχέση με το 2ο ταχύπλοο σκάφος που αναζητούσε η ελληνική ακτοφυλακή και φέρεται να μεταφέρει ναρκωτικά από την Αλβανία στην Τουρκία...  

Η επιχείρηση “μαμούθ”, την οποία πρώτο μετέδωσε το e-Volos.gr, στήθηκε τις πολλές τελευταίες ώρες από ξηράς, θαλάσσης και αέρος στην ευρύτερη περιοχή των Β. Σποράδων, με τη συμμετοχή εκπαιδευμένων σκύλων και βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος. Και έρχεται ως συνέχεια της χθεσινής σύλληψης ενός Αλβανού υπηκόου, που επέβαινε σε ταχύπλοο σκάφος ανοιχτά του Αγκιστρίου.

Ένα ακόμα ταχύπλοο, που φέρεται ότι κι αυτό να μετέφερε ναρκωτικά από την Αλβανία στην Τουρκία, ακινητοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 27/09 από το Λιμενικό μετά από καταδίωξη στα ελληνικά χωρικά ύδατα, στα νότια της Μυτιλήνης, ενώ συνελήφθησαν και τρείς Αλβανοί υπήκοοι.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News