Από 8 Απριλίου το "Αικατερίνη" έρχεται και πάλι ...Νάξο

Τα …κόκκινα πλοία επιστρέφουν. Η ακτοπλοϊκή εταιρεία Fast Ferries χθες 15 Νοεμβρίου προχώρησε στην σχετική ανακοίνωση μέσω δελτίο Τύπου όπου ανοίγουν οι …κρατήσεις για τη νέα περίοδο, ήτοι τα δρομολόγια των πλοίων της για τη περίοδο 2016 – 17 και η Νάξος όπως ήταν αναμενόμενο είναι και πάλι στο πρόγραμμά της. Κίνηση όσον αφορά την ενημέρωση των ταξιδιωτών που είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού μπορούν κάλλιστα από χθες να προγραμματίσουν τις διακοπές τους…

Με βάση την ιστοσελίδα enandro.gr μπορούμε να δούμε και πως θα κινηθούν τα δρομολόγια …  Αναλυτικά, συνεχίζει το «Andros» μέχρι αρχές Ιανουαρίου και ακολουθεί ο «Θεολόγος» στο τακτικό δρομολόγιο του κάθε απόγευμα 17:30'. Από 23/3 ξεκινά και το στις 7:25' κάθε πρωί. Η καινοτομία είναι πως το «Andros» θα περνά στον γυρισμό κάθε απόγευμα στις 16:00' από Άνδρο για Ραφήνα. Από την 8η Απριλίου (και όχι 1η Απριλίου) μπαίνει και το «Αικατερίνη» στις 08:05' για Τήνο - Μύκονο - Νάξο. Κάτι που σημαίνει ότι το περσινό πείραμα λειτούργησε ικανοποιητικά και ανανεώθηκε η εμπιστοσύνη της εταιρείας προς τη Νάξο.

Και από 6/6 τα δρομολόγια διατηρούνται όμως σε ορισμένα θα αλλάζουν τα καράβια μιας και το «Θεολόγος» θα μπει στην πρωινή γραμμή για Άνδρο - Τήνο - Μύκονο - Νάξο και απογευματινό πάει το άλλο πλοίο της  Fast Ferries. Όπως είχαμε γράψει εγκαίρως το καλοκαίρι θα συνδεθεί η Άνδρος με την Νάξο δίνοντας μια νέα προοπτική στο νησί μας. Επίσης επιστροφή θα έχει στις 10:00 το πρωί και στις 19:00 το απόγευμα. Τέλος στα καλοκαιρινά τοπικά έχουμε την Δευτέρα 16:30 για Άνδρο και επιστροφή από Άνδρο 19:00 και την Κυριακής 17:30 από Ραφήνα και 20:00 από Άνδρο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ FAST FERRIES

Η FASTFERRIES, με γνώμονα την ζωτική σημασία της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας στην κάθε δραστηριότητα που αναπτύσσεται στα νησιά που εξυπηρετεί και θέλοντας να συμβάλλει με κάθε τρόπο, παραμένει και φέτος συνεπής στην στάση της για έγκαιρη ανακοίνωση και διάθεση προς πώληση των δρομολογίων της για το επόμενο έτος.

Έτσι, από 15/11/2016 όλα τα δρομολόγια που θα εκτελούν τα πλοία της εταιρείας έως και την 31/10/2017 έχουν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της www.fastferries.gr και είναι διαθέσιμα προς πώληση στο σύστημα κρατήσεων.

ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ και ΡΑΦΗΝΑ -ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ έως και 4 αναχωρήσεις καθημερινά, ανάλογα με την περίοδο.

ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΝΑΞΟΣ ή ΡΑΦΗΝΑ – ΑΝΔΡΟΣ – ΤΗΝΟΣ – ΜΥΚΟΝΟΣ – ΝΑΞΟΣ, καθημερινές αναχωρήσεις από 8/4 έως 8/10/2017.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News