Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑκτοπλοΐαBlue Star Ferries: διαγωνισμός με έπαθλο δύο εισιτήρια για την Παγκόσμια Ημέρα...

Blue Star Ferries: διαγωνισμός με έπαθλο δύο εισιτήρια για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

|

Η Blue Star Ferries γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και προσφέρει δύο διπλά εισιτήρια για Παροναξία (Πάρο και Νάξο) αρκεί να στείλει ο υποψήφιος ένα σχόλιο για τον αγαπημένο του προορισμό. Ο διαγωνισμός κρατάει από σήμερα (27/09) έως τις 2 Οκτωβρίου 

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού και η Blue Star Ferries αποφάσισε να γιορτάσει με ένα μοναδικό διαγωνισμό αυτή την ιδιαίτερη ημέρα για την Ελλάδα. Κοινώς ζητάει να αποδείξουμε εγγράφως τον αγαπημένο μας προορισμό εντός Ελλάδας. Και δύο νικητές θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για Πάρο και Νάξο. Και ο διαγωνισμός τρέχει από σήμερα το μεσημέρι (27/09) έως και την 2η Οκτωβρίου… Την επόμενη ημέρα οι νικητές αλλά και δύο επιλαχόντες θα γίνουν γνωστοί μέσω της ιστοσελίδας που έχει η ακτοπλοϊκή εταιρία στα social media. Κι όπως αναφέρει «Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με Διαγωνισμό! Ταξίδι είναι η μαγεία του να ανακαλύπτεις νέους προορισμούς! Γράψε μας σε comment τον αγαπημένο σου προορισμό και μπορεί να είσαι ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν ένα διπλό εισιτήριο για την Νάξο και την Πάρο».

Και οι όροι του .. διαγωνισμού

1. Η BLUE STAR FERRIES και η MSPS AE (εφεξής από κοινού οι Διοργανώτριες) διοργανώνουν προωθητική ενέργεια και διαγωνισμό με τον τίτλο «Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού» (εφεξής ο Διαγωνισμός), ο οποίος θα διενεργηθεί στο διαδίκτυο για την κλήρωση 2 (δύο) νικητών οι οποίοι κερδίζουν από ένα διπλό εισιτήριο μετ’ επιστροφής προς την Πάρο ή τη Νάξο σε οικονομική θέση

2. Ο Διαγωνισμός διεξάγεται ηλεκτρονικά στο διαδίκτυο, μέσω της ιστοσελί­δας που διατηρεί η Διοργανώτρια στο Facebook (fan page address on Facebook: www.facebook.com/BlueStarFerries.gr) ως ακολούθως: Ο χρήστης, αφού αποδεχτεί τους όρους του Διαγωνισμού, καλείται να απαντήσει στην ερώτηση «Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με #Διαγωνισμό! Ταξίδι είναι η μαγεία του να ανακαλύπτεις νέους προορισμούς! Γράψε μας σε comment τον αγαπημένο σου προορισμό και μπορεί να είσαι ένας από τους δύο τυχερούς που θα κερδίσουν ένα διπλό εισιτήριο για την Νάξο και την Πάρο.». Οι χρήστες καλούνται να απαντήσουν με σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του Διαγωνισμού στο Facebook. Με την αποστολή ηλεκτρονικά του σχολίου μέσω της παραπάνω ιστοσελίδας αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση. Στο Διαγωνισμό δεν θα συμμετάσχουν οι χρήστες που οι απαντήσεις τους περιέχουν καθ’ οποιονδήποτε τρόπο προσβλητικούς, ρατσιστικούς ή εξυβριστικούς χαρακτηρισμούς.

3. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί κατά την χρονική περίοδο από την 27/09/17 (ώρα 12:00) μέχρι και την 02/10/2017 (ώρα 23:59) στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών που πραγματοποιούν οι Διοργανώτριες. Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη του Διαγωνισμού, οι συμμετοχές είναι αυτοδικαίως άκυρες.

4. Θα αναδειχθούν δύο (2) νικητές και δύο (2) επιλαχόντες οι οποίοι θα αναδειχθούν στην κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού συστήματος που διαθέτει η MSPS και το οποίο αποκλείει την πιθανότητα ανθρώπινης παρέμβασης εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα το αδιάβλητο της διαδικασίας, στις 03/10/2017 (ώρα 13:00 στο γραφείο της MSPS, στην οδό Ήρωος Μάτση και Αρχαίου Θεάτρου, 17456, Άλιμος).

5. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη σελίδα της Διοργανώτριας BLUE STAR FERRIES στο Facebook με το όνομα του προφίλ με το οποίο έλαβε μέρος, στις 03/10/2017 και θα ειδοποιηθούν με προσωπικό μήνυμα στο προφίλ με το οποίο έλαβαν συμμετοχή στο διαγωνισμό.

Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραλαβής του δώρου απαιτείται από τους νικητές η αποστολή των ακόλουθων στοιχείων με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα της BLUE STAR FERRIES στο Facebook: ονοματεπώνυμο, διεύθυνση κατοικίας, τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό και κινητό) και email.

6. Εφόσον οι νικητές δεν αποστείλουν τα ανωτέρω στοιχεία εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την σχετική ειδοποίηση, χάνει αυτόματα το δικαίωμα στο δώρο του παρά το γεγονός ότι τo ονοματεπώνυμό του έχει αναρτηθεί στον ανωτέρω Διαδικτυακό Τόπο και υπεισέρχεται στη θέση του ο επιλαχών. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που η συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους ή σε περίπτωση που αρνηθεί να παραλάβει το δώρο. Σε περίπτωση που ούτε οι νικητές ούτε οι επιλαχόντες δεν αποδεχτεί ή δεν καταστεί δυνατή η επικοι­νωνία μαζί του σύμφωνα με τα παραπάνω, τότε η Διοργανώτρια θα εξετάσει εκ νέου το Διαγωνισμό και θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση.

7. Οι νικητές θα κερδίσουν:

– 1 εισιτήριο της Blue Star Ferries για 2 άτομα  προς την Νάξο με επιστροφή σε οικονομική θέση.

– 1 εισιτήριο  της Blue Star Ferries για 2 άτομα  προς την Πάρο με επιστροφή σε οικονομική θέση.

Οι δικαιούχοι μπορούν να ταξιδέψουν στο διάστημα 05/10/2017 έως 31/12/2018.

( Εξαιρείται : Περίοδος Πάσχα 2018 – 01/04/18-15/04/18 -, το  3μερο Αγ . Πνεύματος και η περίοδος Ιουλίου –Αυγούστου 2018).

Τα δώρα που θα διατεθούν από τη Διοργανώτρια στο πλαίσιο του εν λόγω Διαγωνισμού, ορίζονται από αυτήν και αποκλείεται η ανταλλαγή τους με άλλο δώρο ή η εξαργύρωσή τους με μετρητά. Επίσης, τα δώρα είναι προσωπικά, αμεταβίβαστα και θα παραλαμβάνονται από τους νικητές με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.

8. Στο Διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος μόνο ενήλικοι, δεκαοχτώ (18) ετών και άνω οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Ομίλου Attica Group και της MSPS, οι σύζυγοι, καθώς και οι συγγενείς αυτών ως δευτέρου (Β) βαθμού.

9. Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται αγορά προϊόντος ή υπηρεσίας.

10. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι δωρεάν, σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι οι υπηρεσίες που θα παρασχεθούν από τις Διοργανώτριες είναι δυνατόν να επηρεαστούν ή να διακοπούν προσωρινά λόγω προβλημάτων του δικτύου. Γενικότερα, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό μπορεί να τύχει μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες τόσο του εν λόγω διαδικτυακού τόπου όσο και της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη των Διοργανωτών οι οποίες δεν υπέχουν καμία ευθύνη για όλους τους ανωτέρω λόγους. Οι Διοργανώτριες δεν θα φέρουν καμία απολύτως ευθύνη, εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου της, η λήψη των συμμετοχών αποτύχει ή καθυστερήσει ή, τέλος, αν τα τηρούμενα από αυτήν αρχεία καταστραφούν, μερικά ή ολικά.

11. Οι Διοργανώτριες διατηρούν το δικαίωμα να παρατείνουν, να διακόψουν ή να ματαιώσουν μονομερώς το Διαγωνισμό, οποιοδήποτε μέρος αυτού, να τροποποιήσουν χωρίς περιορισμούς τους όρους αυτού, να μεταβάλλουν το χρόνο διεξαγωγής του, να συντομεύσουν ή να παρατείνουν τη διάρκεια του. Οι Διοργανώτριες διατηρούν το δικαίωμα ακύρωσης συμμετοχών με αποτέλεσμα οι ενδιαφερόμενοι να μην συμμετέχουν στον Διαγωνισμό, μεταξύ άλλων σε περίπτωση που (α) τα στοιχεία τους είναι ελλιπή, (β) εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος, (γ) δυσφημούν ή προσβάλλουν την εικόνα της Διοργανώτριας ή τα κρατούντα ήθη και έθιμα ή (δ) μπορεί να θεωρηθούν ότι θίγουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο δικαιώματα ή νόμιμα συμφέροντα τρίτων.

12. Ρητά δηλώνεται ότι το περιεχόμενο των χρηστών και συμμετεχόντων θα πρέπει να μην παραβαίνει διατάξεις της νομοθεσίας, να μην είναι προσβλητικό ή ανήθικου περιεχομένου, άλλως η Διοργανώτρια θα έχει το δικαίωμα να το διαγράφει χωρίς καμία προ­ειδοποίηση. Δεν θα γίνονται δεκτές συμμετοχές οι οποίες: Είναι αναληθείς, περιλαμβάνουν περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, προβάλλουν ως αποδεκτές ή προάγουν παράνομες δραστηριότητες, είναι μειωτικές για τα μέλη συγκε­κρι­μένης φυλής, εθνικότητας, φύλου, γενετήσιου προσανατολισμού ή θρησκείας ή υποκινούν το μίσος εναντίον συγκεκριμένων ομάδων, είναι προσβλητικές, εκφοβιστικές ή υβριστικές για άλλα άτομα, εκθέτουν με οποιονδήποτε τρόπο πληροφορίες ιδιωτικού χαρακτήρα, συνιστούν ανεπιθύμητα ηλεκτρονικά μηνύματα, συνιστούν προσποίηση κάποιου διάσημου, εκθέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια παιδιών, περιλαμβάνουν προτάσεις προσωπικού ή εμπορικού χαρακτήρα ή διαφημίσεις, είναι πολιτικού χαρακτήρα με οποιονδήποτε τρόπο, περιέχουν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά με την πνευματική ή φυσική υγεία κάποιου ατόμου. Οι συμμετοχές δεν πρέπει να περιέχουν: i. δυσφημιστικές δηλώσεις, ii. απειλές εναντίον οποιουδήποτε ατόμου, επιχείρησης ή ομάδας, iii. οποιαδήποτε επικίνδυνη συμπεριφορά, iv. οποιαδήποτε εμπορική/εταιρική διαφήμιση ή v. οποιαδήποτε ανάρμοστη συμπεριφορά, βωμολοχία ή προ­σβολή των ηθών. Κάθε παρόμοιο περιεχόμενο θα διαγράφεται και ενδέχεται να αναφέρεται στις αρμόδιες αρχές. Η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε από τις ως αναγραφόμενες ενέργειες ή άλλη παράνομη ενέργεια η οποία βαρύνει εξ ολοκλήρου τον αναρτήσαντα συμμετέχοντα.

13. Οι συμμετέχοντες στον Διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στη Διοργανώτρια για την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω τηλεόρασης, ραδιοφώνου, καθώς και μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου ή και του INTERNET. Έτσι, η Διοργανώτρια επιφυλάσσει για τον εαυτό της το δικαίωμα να χρησι­μο­ποιήσει και να δημοσιεύσει οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο η δε συμμετοχή καθενός στον παρόντα Διαγωνισμό εμπεριέχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση.

14. Σε περίπτωση που ούτε ο νικητής ή ο επιλαχών δεν αποδεχτεί ή δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του σύμφωνα με τα παραπάνω, τότε οι Διοργανώτριες θα εξετάσουν εκ νέου τον Διαγωνισμό και θα εκδώσουν σχετική ανακοίνωση. Τα δώρα που θα διατεθούν από τις Διοργανώτριες στο πλαίσιο του Διαγωνισμού, ορίζονται από αυτήν και αποκλείεται η ανταλλαγή τους με άλλο δώρο ή η εξαργύρωσή τους με μετρητά. Επίσης, τα δώρα είναι προσωπικά, αμεταβίβαστα και θα παραλαμβάνονται από τους νικητές με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους.

15. Οι Διοργανώτριες δεν θα ευθύνονται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι αδύνατη η λήψη και καταχώρηση συμμετοχής στο σύστημα του Διαδικτυακού Τόπου. Οι Διοργανώτριες και οι τυχόν συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες, οι υπάλ­ληλοι και τα διευθύνοντα στελέχη τους δεν φέρουν ευθύνη, για οποιαδήποτε ζημία προέρχεται από ή συνδέεται με τη πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Διαγωνισμού.

16. Με την αποδοχή του δώρου από τον νικητή οι Διοργανώτριες αποκτούν το δικαίωμα να δημοσιεύσουν τα στοιχεία τους στο διαδίκτυο και σε κάθε άλλο μέσο επικοινωνίας της επιλογής τους, και ο νικητής συναινεί σε αυτήν την ενέργεια, ως απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στον Διαγωνισμό.

17. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεσή τους και εξουσιοδότηση στις Διοργανώτριες για την προβολή του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω διαδικτύου.

18. Η ηλεκτρονική αποδοχή των όρων του Διαγωνισμού, καθώς και η έμπρακτη συμμετοχή σε αυτόν, συνεπάγεται την παροχή της ρητής και ανεπιφύλακτης συναίνεσης των συμμετεχόντων προς τις Διοργανώτριες, προκειμένου να προβαίνουν κατά την εύλογη αυτών κρίση και αποκλειστικά για τους σκοπούς του παρόντος στην ανακοίνωση ή/και δημοσίευση του ονόματός τους. Οι συμμετέχοντες με τη συμμε­τοχή τους παρέχουν στις Διοργανώτριες τη συγκατάθεση και την άδειά τους σύμφωνα με τον Ν. 2472/1997 και τον Ν. 3471/2006 για τη χρήση και επεξεργασία των προ­σωπικών τους στοιχείων και δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα οποία γνωστο­ποιούν οι ίδιοι για το σκοπό της συμμετοχής τους στον Διαγωνισμό. Η επεξεργασία δύναται να πραγματοποιηθεί δι’ αυτοματοποιημένων ή όχι μέσων, είτε από την ίδια είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου, που μπορεί να διορίσουν οι Διοργανώτριες κατ’ εντολή και για λογαριασμό τους, για τις ανάγκες και κατά το χρόνο διενέργειας και ολοκλήρωσης του Διαγωνισμού. Σε σχέση με τέτοια αρχεία δεδομένων, οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής ή προβολής αντιρρήσεων σχετικά με τα στοιχεία που τους αφορούν. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δίδουν ρητώς την συγκατάθεσή τους προς τις Διοργανώτριες όπως επεξεργαστούν ή/ και διαβιβάσουν τα ανωτέρω στοιχεία αποκλειστικά και μόνο σε πρόσωπα τα οποία, ως εκτελούντες την επεξεργασία, κατ’ εντολή και για λογαριασμό των Διοργανωτριών, ενδέχεται να εμπλακούν στην ανάδειξη των νικητών του Διαγωνισμού και στην απόδοση των δώρων σε αυτούς. Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων τους που απορρέουν κυρίως από τα άρθρα 12 και 13 Ν. 2472/1997 (δικαιώματα πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αντίστοιχα), οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνήσουν στο email: marketingbsf@attica-group.com

19. Απαγορεύεται αυστηρά η με οποιονδήποτε τρόπο τροποποίηση ή απόπειρα τροποποίησης των όρων του παρόντος, με σκοπό κυρίως την τροποποίηση ή αλλοίωση των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού ή την επιρροή με αυτοματοποιημένο ή αθέμιτο μέσο της εγκυρότητας των αποτελεσμάτων του Διαγωνισμού ή του καθορισμού του νικητή. Εάν αποδειχθεί ότι κάποιος συμμετέχων έχει αναδειχθεί νικητής παραβιάζοντας τους όρους του παρόντος, με απατηλά μέσα, δεν θα του απονεμηθεί το δώρο του ή θα χάνεται αυτοδικαίως κάθε δικαίωμα κατοχής του, οι δε Διοργανώτριες στην περίπτωση αυτή επιφυλάσσονται παντός δικαιώματός της εναντίον του εν λόγω συμμετέχοντα.

20. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό υπό όρους ή με επιφύλαξη δεν είναι δυνατή, και ως εκ τούτου είναι άκυρη.

21. Οι Διοργανώτριες δικαιούται να παρατείνουν, να αναβάλουν, να ματαιώσουν ή/και να επαναλάβουν οποτεδήποτε τον Διαγωνισμό, καθώς επίσης και να τροποποιήσουν οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένων των δώρων ή του τρόπου απονομής αυτών και του χρόνου λήψης τους), για οποιονδήποτε λόγο και κατά την απόλυτη κρίση τους, ενημερώνοντας σχετικά μέσω ανακοίνωσης που θα αναρτηθεί στο δικτυακό τόπο της BLUE STAR FERRIES με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ανακοίνωσης.

22. Οι παρόντες όροι διέπονται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με τον Διαγωνισμό, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.

23. Οι όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν αναρτηθεί στον διαδι­κτυ­ακό τόπο www.facebook.com/BlueStarFerries.gr.

24. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρό­ντων όρων συμμετοχής στο σύνο­λό τους. Οι συμμετέχοντες αναγνω­ρίζουν και αποδέχονται ανεπι­φύ­λακτα ότι ο Διαγωνισμός είναι δυνατόν να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλη­μάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η συμμετοχή στο Διαγωνισμό μπορεί να τύχει μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες τόσο του εν λόγω διαδικτυακού τόπου κοινωνικής δικτύωσης όσο και της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη της Διοργανώτριας η οποία δεν υπέχει καμία ευθύνη για όλους τους ανω­τέρω λόγους. Η Διοργανώτρια δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, εάν για λόγους που βρίσκονται εκτός της σφαίρας επιρροής και ελέγχου της, η λήψη των συμμετοχών αποτύχει ή καθυστερήσει ή, τέλος, αν τα τηρούμενα από αυτήν αρχεία καταστραφούν, μερικά ή ολικά.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Πανναξιακό (10ο) Πρωτάθλημα Τάβλι: Πρωταθλητής ο ρούκι Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Ο Βαγγέλης Παπαδόπουλος το είπε και το έκανε.. Με 3-1 νίκες κατέκτησε το 10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Νάξος – Καρνάγιο: Γεννητούρια στη παραλία

Νέοι κάτοικοι στο καρνάγιο της Νάξου

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν