Εκπτωση εισιτηρίων 50% στους νέους φοιτητές

Την ανακοίνωση των βάσεων για την εισαγωγή των φοιτητών στη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ακολούθησε μία ακόμη σημαντική ανακοίνωση, αυτή τη φορά από τις Ελληνικές ακτοπλοϊκές εταιρίες που προσφέρουν μειωμένα εισιτήρια για τους φοιτητές και τις οικογένειες τους…

Οι βάσεις ανακοινώθηκαν και οι επιτυχόντες έχουν έναν ακόμη λόγο για να πανηγυρίζουν. Η Hellenic Seaways ανακοίνωσε πως οι νέοι φοιτητές θα απολαμβάνουν νέες μειώσεις στα εισιτήρια. Συγκεκριμένα, οι νεοεισαχθέντες φοιτητές και τα μέλη της οικογένειάς τους θα έχουν 50% έκπτωση στα εισιτήρια ώστε να μεταβούν στο τόπο σπουδών τους και να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες εγγραφής στις σχολές. Η ισχύς της έκπτωσης ξεκινά στις 28 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι την 31η Οκτωβρίου και αφορά όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί και όλες τις μετακινήσεις από και προς τον τόπο σπουδών τους. Η έκπτωση αυτή παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένου των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015» σε όλα τα πρακτορεία της εταιρείας, καθώς και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.

Η Blue Star Ferries ανακοίνωσε ότι παρέχει εκπτώσεις στους νέους φοιτητές και στις οικογένειές τους, για τις πρώτες τους μετακινήσεις από/προς τον τόπο κατοικίας τους προς/από τον τόπο σπουδών τους, οι οποίες είναι αναγκαίες για την εγγραφή τους στα Πανεπιστημιακά ή Τεχνολογικά Ιδρύματα και για την εύρεση κατοικίας. Η έκπτωση ανέρχεται σε 50% για τον φοιτητή και την οικογένειά του, εφόσον τον συνοδεύει, σε όλες τις θέσεις εκτός από καμπίνα LUX και ισχύει έως 31 Οκτωβρίου 2015 για τις γραμμές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, τη Χίο και Μυτιλήνη, το Ηράκλειο και τα Χανιά. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εκδώσουν τα εισιτήριά τους από όλα τα συνεργαζόμενα με την BLUE STAR FERRIES ταξιδιωτικά πρακτορεία, προσκομίζοντας το «Δελτίο Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015». Η εταιρεία είναι μέλος του ομίλου Attica και δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές. Διαθέτει τον νεότερο στόλο στην Ευρώπη, με 13 επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία, προσφέροντας υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και ΙΧ οχήματα.

Και τέλος η Minoan Lines προσφέρει για τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 και τα μέλη των οικογενειών τους που τους συνοδεύουν για την εγγραφή στις σχολές φοίτησης τις ίδιες εκπτώσεις που ισχύουν για τους φοιτητές. Η προσφορά αφορά στη γραμμή Ηράκλειο – Πειραιάς – Ηράκλειο και δίνεται:

• 50% ΕΚΠΤΩΣΗ στα VIP καθίσματα και deck

• 30% ΕΚΠΤΩΣΗ σε όλες τις θέσεις με κλίνη (εκτός της θέσης LUX)

• 20% ΕΚΠΤΩΣΗ στα δίκυκλα και Ι.Χ. οχήματα

Οι παραπάνω εκπτώσεις θα ισχύουν από 26/08/2015 έως και 15/10/2015 για τους επιτυχόντες μαθητές και για τα μέλη των οικογενειών τους, εφόσον συνοδεύουν τον επιτυχόντα. Οι εκπτώσεις θα παρέχονται με την επίδειξη του Δελτίου εξεταζομένου/υποψηφίου Πανελλαδικών Εξετάσεων 2015 κατά την έκδοση των εισιτηρίων και κατά την επιβίβαση στο πλοίο.

Παράλληλα, η Minoan Lines προσκαλεί όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές να εγγραφούν στο Minoan Lines Bonus Club και να κερδίσουν αυτόματα τους πρώτους τους 200 πόντους, αν η εγγραφή γίνει ηλεκτρονικά, ή εναλλακτικά τους πρώτους τους 100 πόντους, αν συμπληρώσουν την έντυπη αίτηση εγγραφής που διατίθεται από τα πρακτορεία, τα πλοία ή τα συνεργαζόμενα γραφεία ταξιδίων της Minoan Lines. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2015. Απαραίτητη προϋπόθεση η αποστολή της βεβαίωσης εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών στο πρώτο έτος της σχολής τους στην αρμόδια υπηρεσία “Minoan Lines Bonus Club” με e-mail: [email protected] ή φαξ 2810 342607.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News