Ελλάδα - Aegean Airlines: "Διπλασιάζει" την "Κάρτα Ελευθερίας" για τους νέους (18-25 ετών)

Aegean Air

H πρώτη εταιρεία που έδειξε αντανακλαστικά όσον αφορά τη χρήση της "freedom pass" (ή "Κάρτα Ελευθερίας"), της προπληρωμένης κάρτας αξίας 150 ευρώ που ανακοίνωσε χθες η κυβέρνηση για τους νέους 18-25 που έχουν εμβολιαστεί ή θα εμβολιαστούν, είναι η αεροπορική εταιρεία Aegean Airlines. Και μάλιστα με πολύ έξυπνο τρόπο.. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «για νέους 18 έως 25 ετών που θα έχουν εμβολιασθεί και αποκτήσει Freedom Pass έως τις 31/8/2021, η AEGEAN για κάθε ένα ευρώ που χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου προσθέτει ένα ευρώ ακόμη, διπλασιάζοντας την αξία του. Η παροχή ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 01/09/2021 έως και 30/06/2022».   Με αυτό τον τρόπο η αεροπορική εταιρεία, δίνει τη δυνατότητα σε όσους θελήσουν να εξαργυρώσουν το freedom pass σε εισιτήρια, να κάνουν «αγορές» free έως 300 ευρώ και όχι 150. Η χρεωστική ψηφιακή κάρτα, η οποία αποθηκεύεται στο ψηφιακό πορτοφόλι του κινητού, θα είναι αξίας €150, ενώ θα είναι διαθέσιμη εντός του Ιουλίου. Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τουριστικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Πιο κοντά το ταξίδι για τους νέους 18 έως 25 ετών που έχουν εμβολιασθεί και αποκτήσει Freedom Pass έως 31/8/2021.

Τώρα που στην καθημερινότητα όλων, επιστρέφουν σταδιακά κάποιες από τις δραστηριότητες που είχαν λείψει, η AEGEAN διευκολύνει τους νέους να ταξιδέψουν ξανά, «διπλασιάζοντας» την αξία του Freedom Pass, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εθνική προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα μέσω του εμβολιαστικού προγράμματος.

Συγκεκριμένα, για νέους 18 έως 25 ετών που θα έχουν εμβολιασθεί και αποκτήσει Freedom Pass έως τις 31/8/2021, η AEGEAN για κάθε ένα ευρώ που χρησιμοποιείται για την αγορά εισιτηρίου προσθέτει ένα ευρώ ακόμη, διπλασιάζοντας την αξία του. Η παροχή ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 01/09/2021 έως και 30/06/2022.

Με αυτό τον τρόπο, η AEGEAN ενισχύει τις δυνατότητες αξιοποίησης του Freedom Pass, στηρίζοντας τους νέους για να σχεδιάσουν με ευκολία και να απολαύσουν το επόμενο ταξίδι τους.

Οι κρατήσεις θα πραγματοποιούνται μέσω του site της AEGEAN ή και τα ταξιδιωτικά γραφεία, ενώ οι λεπτομέρειες για το μηχανισμό υλοποίησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.aegeanair.com, μόλις ενεργοποιηθεί η εφαρμογή του Freedom Pass από την πολιτεία.

Καλή επιστροφή… στο ταξίδι!».

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News