Ελλάδα: Αλλάζει ημερομηνία η διεθνής έκθεση Food Expo

Εε ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο... Και οι αρμόδιοι φορείς όσον αφορά την διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης τροφίμων Food Expo 2020 ανακοίνωση την αλλαγή ημερομηνίας, με την έκθεση να διεξάγεται δύο μήνες αργότερα, ήτοι τον Μάιο... Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

"Η εμφάνιση των πρώτων διαπιστωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού (COVID-19) και στη χώρα μας, σε συνδυασμό με τη σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τη ματαίωση όλων των υπαίθριων συναθροίσεων στην Ελλάδα, δημιουργεί έκτακτες και απρόβλεπτες συνθήκες και καθιστά εξαιρετικά αβέβαιη την επιτυχή έκβαση της επερχόμενης διοργάνωσης της FOOD EXPO. Παράλληλα, οι συνθήκες αυτές θέτουν σε πιθανό κίνδυνο την υγεία των συμμετεχόντων στην έκθεση (εκθετών, επισκεπτών, συνεργατών), αλλά και των οικογενειών τους.

Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη όλα τα παραπάνω και με βαθύ αίσθημα ευθύνης, η διοργανώτρια εταιρεία FORUM AE αποφάσισε να μεταθέσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής της FOOD EXPO για το τριήμερο 16-17-18 Μαΐου 2020.

Οι προσκλήσεις που έχετε λάβει (barcoded, χειρόγραφες) αλλά και αυτές που έχετε κατεβάσει online από το site της έκθεσης ισχύουν ως έχουν και στις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της έκθεσης.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά προκειμένου να διασφαλίσουμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης".

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα της έκθεσης (foodexpo.gr)