Κέα: Τώρα ηλεκτρονικές πληρωμές στις υπηρεσίες του Δήμου

Από σήμερα Τετάρτη 14 Οκτωβρίου, ο Δήμος Κέας δέχεται ηλεκτρονικές πληρωμές, μέσω της ιστοσελίδας του, στο σύνδεσμο payments.kea.gr, με στόχο να βελτιωθεί η καθημερινότητα των πολιτών και να μειωθεί η γραφειοκρατία.

Στην αρχική σελίδα του kea.gr, με ένα μόνο κλικ στο εικονίδιο “Online Πληρωμές” οι ενδιαφερόμενοι οδηγούνται στη σελίδα πληρωμών. Μπορούν να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικές πληρωμές για λογαριασμούς ύδρευσης, δημοτικούς φόρους, τέλη κ.ά. Το σύστημα δέχεται πληρωμές μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών.

Παράλληλα, σας υπενθυμίζουμε ότι εδώ και μερικούς μήνες το Ταμείο του Δήμου Κέας διαθέτει τερματική συσκευή ασφαλών πληρωμών POS, με σκοπό την προώθηση ανέπαφων συναλλαγών.

Επιπλέον, οι τελευταίοι λογαριασμοί ύδρευσης, που αποστάλθηκαν πριν από λίγες ημέρες, συνοδεύονται από έντυπο για την αποστολή των μελλοντικών λογαριασμών μέσω email, όπως και για την δήλωση αλλαγής στοιχείων.

Ευελπιστούμε μέσω των ενεργειών αυτών οι δημότες μας να εξυπηρετούνται ακόμα πιο άμεσα και με διαδικασίες όλο και πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News