Κυκλάδες - Αμοργός: Σύλληψη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Αμοργός

Και τι δεν είχαν μαζί τους... Η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε η πληροφορία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην Αμοργό... Και έτσι στελέχη κι από το Αστυνομικό Τμήμα Νάξου βρέθηκαν στο γειτονικό νησί των Ανατολικών Κυκλάδων και μετά από έρευνα προχώρησαν στην σύλληψη δύο Ελληνων οι οποίοι και τι δεν είχαν στη κατοχή τους... Από ακατέργαστη και κατεργασμένη κάνναβη έως δενδρύλλλια και κοκαϊνη... Σε συνδυασμό δε με τη ζυγαριά ακριβείας, τον θρυμματιστής και περίπου 4000 ευρώ που βρέηξκαν στο σπίτι των κατηγορουμένων, η υπόθεση έκλεισε και βρίσκονται πλέον ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.. 

Αναλυτικά το δελτίο Ενημέρωσης αναφέρει: 

Συνελήφθησαν χθες (25 Ιουλίου 2021) στην Αμοργό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για από κοινού προμήθεια, κατοχή, διακίνηση (αγορά-πώληση) ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών επιχειρησιακών δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών, χθες το απόγευμα έπειτα από αξιολόγηση στοιχείων πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του κατηγορούμενων όπου, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• Κοκαΐνη βάρους 98,8 γραμμάρια, τοποθετημένη σε 59 μικροσυσκευασίες έτοιμες προς διαμοιρασμό
• Κάνναβη ακατέργαστη βάρους 36,3 γραμμάρια
• Κάνναβη κατεργασμένη (σε μορφή σοκολάτας) βάρους 29,6 γραμμάρια
• Ζυγαριά ακριβείας
• Το χρηματικό πόσο των 4.070,00 ευρώ, ως προερχόμενο από αγοραπωλησία ναρκωτικών

Επίσης εντοπίσθηκαν, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν δύο δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 80 εκατοστά, τα οποία καλλιεργούσαν σε αγροτικό ακίνητο.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News