Κυκλάδες - Ιος: Συνάντηση με επίκεντρο ζητήματα αγροτικής ανάπτυξης

Κυκλάδες - Ιος

Ο Δήμαρχος Ιητών Γκίκας Γκίκας είχε συνάντηση πρόσφατα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά. Βασικό θέμα συζήτησης η δημιουργία δικτύου άρδευσης στον κάμπο και στον επάνω κάμπο του νησιού, πρόταση που έγινε αποδεκτή και μάλιστα ο Γεωργαντάς διαβεβαίωσε ότι θα δοθεί τεχνική βοήθεια από το υπουργείο για δημιουργία του δικτύου. 

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης του Δήμου Ιητών 

"Στο πλαίσιο των συνεχών επαφών του Δήμου Ίητων με κυβερνητικά στελέχη για ζητήματα που αφορούν τον τόπο, άλλη μια ουσιαστική συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά ολοκληρώθηκε σε εποικοδομητικό κλίμα .

Από την ατζέντα του δήμου Ιητών δεν έλειπε και το θέμα της δημιουργίας δικτύου άρδευσης στον κάμπο και στον επάνω κάμπο όπου ο κ. Γεωργαντάς διαβεβαίωσε ότι θα μας δοθεί τεχνική βοήθεια από το υπουργείο για δημιουργία του δικτύου.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο και σημαντικό έργο ανάπτυξης για την περιοχή, το οποίο συμβάλλει ουσιαστικά στην ορθή διαχείριση νερού για την εξυπηρέτηση των αναγκών των δημοτών μας"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News