Κυκλάδες - Συρμαλένιος: Αναβολή εκδήλωσης για την Αγροτική Ανάπτυξη στα Μικροκυκλαδονήσια

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου ενημερωθήκαμε με επίσημο Δελτίο Τύπου του Δήμου Κέας για την ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 στο νησί.

Συνυπογράφουμε το αίτημα του Δήμου Κέας για άμεση έλευση κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο νησί για ιχνηλάτηση επαφών, προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του ιού. Ήδη, σύμφωνα με το αίτημα του Δήμου Κέας, δύο σχολικές μονάδες είναι κλειστές ενώ οι υπόλοιπες υπολειτουργούν, αφού εύλογα εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν υπάρχουν σαφείς οδηγίες από τον ΕΟΔΥ, έχει δημιουργηθεί ανησυχία στην τοπική κοινωνία.

Για το λόγο αυτό, με υπευθυνότητα για την ασφάλεια και την προστασία των πολιτών, και παρά την τήρηση όλων των αναγκαίων υγειονομικών πρωτοκόλλων covid-19 (αποστάσεις, μάσκες), ΑΝΑΒΑΛΟΥΜΕ την προγραμματισμένη για σήμερα 5 Οκτωβρίου Εκδήλωση – Ανοιχτή Συζήτηση με θέμα «Η Αγροτική Ανάπτυξη στα μικρά Κυκλαδονήσια: Κτηνοτροφία, Μελισσοκομία, Γεωργία και Μεταποίηση», που είχαν διοργανώσει ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος και η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Κυκλάδων, στο Κηποθέατρο του Λαογραφικού Μουσείου Κέας στο Μυλοπόταμο.

Ελπίζουμε οι συνθήκες να μας επιτρέψουν να πραγματοποιήσουμε την εκδήλωση αυτή στο άμεσο μέλλον.

 

Νίκος Συρμαλένιος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Κυκλάδων

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  Κυκλάδων

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News