Λουκέτο και πάλι σε beach bar (Μύκονος) για Ρουβά

Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά… Και αυτό συνέβη στη περίπτωση γνωστού beach bar στη Μύκονο όπου σήμερα για δεύτερη φορά είδε τα στελέχη της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων – παρά τις απειλές – να προχωρούν σε σφράγιση του καταστήματος αυτή τη φορά για 20 ημέρες…

Τι είχε συμβεί; Εν αρχή να σημειώσουμε ότι το εν λόγω μπαρ είχε κλείσει την επόμενη ημέρα από την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά (στο απέναντι …μαγαζί τραγουδούσε ο Ρέμμος) καθότι το κλιμάκιο της ΓΓΔΕ είχε ψαρέψει ατασθαλίες χιλιάδων ευρώ: δεν είχε προχωρήσει στην έκδοση 12 αποδείξεων όπου η διασταύρωση με τα "τραπέζια" έδειξε ότι  μικρότερη αντιστοιχούσε σε 500 ευρώ και η υψηλότερη έφτανε τα 12.000.

Και σήμερα είχαμε το δεύτερο μέρος… Το πρωί κλιμάκια της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων (ΓΓΔΕ), της ΔΟΥ, και της αστυνομίας μετέβησαν στο μαγαζί και το σφράγισαν. Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, είχε βεβαιώσει τις παραβάσεις και είχε ειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες της επιχείρησης για το επικείμενο λουκέτο, τρεις μέρες πριν την επιβολή της ποινής όπως εκ του νόμου ορίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επί τόπου, νωρίς το πρωί υπήρχαν πέντε μπράβοι του μαγαζιού οι οποίοι προσπάθησαν να τους εμποδίζουν ενώ τους απείλησαν με μηνύσεις.

Μάλιστα, οι επιχειρηματίες εκμεταλλευόμενοι παράθυρο του νόμου, είχαν συστήσει νέα επιχείρηση, με άλλα πρόσωπα κα άλλο ΑΦΜ. Ωστόσο, ξέχασαν μια λεπτομέρεια... να κλείσουν την προηγούμενη επιχείρηση (λήξη εργασιών)- άρα φαινόταν πως η επιχείρηση εξακολουθούσε να λειτουργεί σε αυτό το χώρο. Επίσης, ξέχασαν να καταθέσουν στην εφορία νέο συμβόλαιο μίσθωσης του χώρου από τη νέα εταιρεία. Και την πάτησαν… Είπαμε οι λεπτομέρειες

Με πληροφορίες από το News247.gr