Μποναμάς (90 - 300 ευρώ) σε εφοριακούς και τελωνειακούς

Μποναμά υπό τη μορφή έκτακτου μπόνους το οποίο  θα κυμαίνεται από 90-300 ευρώ θα λάβουν άπαξ τους πρώτους μήνες  του 2018  οι χιλιάδες των εφοριακών και τελωνειακών υπαλλήλων με απόφαση του γενικού γραμματέα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργου Πιτσιλή.

Το μπόνους θα χορηγηθεί σε όλους τους υπαλλήλους της ΑΑΔΕ  ως επιβράβευση για την  υπέρβαση που πέτυχαν αναφορικά με  τους εισπρακτικούς φορολογικούς και τελωνειακούς στόχους που είχε θέσει για το 2016 η διοίκηση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Σύμφωνα με τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της ΑΑΔΕ το 2016  σημειώθηκε σημαντική υπέρβαση στους εισπρακτικούς στόχους (παλαιά και νέα ληξιπρόθεσμα χρέη, ΦΠΑ κλπ) αλλά και υπερκάλυψη  των επιτόπιων φορολογικών ελέγχων από τις περισσότερες εφορίες και τελωνεία της χώρας.

Με βάση τα αποτελέσματα των εισπράξεων και των επιτόπιων ελέγχων  βαθμολογήθηκε ανάλογα η κάθε εφορία, τα τελωνεία και οι ελεγκτικές αρχές  και έτσι οι  υπάλληλοι από κάθε υπηρεσία  θα λάβουν το   μπόνους  που τους αντιστοιχεί  με βάση τα αποτελέσματα που πέτυχαν  και το οποίο θα κυμαίνεται από 90-300 ευρώ.

Πηγή: newpost.gr