Μύκονο και Σαντορίνη συνδέει με τη Φρανκφούρτη η Ryanair

Μία ακόμη κίνηση που έρχεται να επιβεβαιώσει πόσο σημαντικό είναι το ζήτημα του μεγάλου αεροδρομίου…  Και η Μύκονος – Σαντορίνη έχουν μόνο κέρδη. Και θα δούμε κάτι αντίστοιχο και για την Πάρο τις επόμενες χρονιές… Για την ώρα μένουμε στο 2018 και στην ανακοίνωση από την Ryanair ότι ξεκινάει δρομολόγια δύο φορές την εβδομάδα από τον Μάρτιο του 2018 για Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Χανιά, Μύκονο και Σαντορίνη συνδέοντας την Ελλάδα με τη Γερμανία μέσω του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης… Τα νέα δρομολόγια της αεροπορικής εταιρείας είναι διαθέσιμα προς κράτηση από σήμερα, μέσω του Ryanair.com.

Παράλληλα, οι Έλληνες επιβάτες και οι επισκέπτες μπορούν να αναμένουν χαμηλότερους ναύλους, καθώς και νέες καινοτομίες ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, συμπεριλαμβάνοντας:

20 δρομολόγια της Air Europa από Μαδρίτη μέσω του Ryanair.com,

Συνδεόμενες πτήσεις στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης και στο Μιλάνο Μπέργκαμο, με περισσότερα αεροδρόμια να ακολουθούν,

Νέα συνεργασία με το Δίκτυο Φοιτητών Erasmus, Alexa voice recognition για αναζήτηση πτήσεων και ξενοδοχείων στο Ryanair.com.

Η Δήμητρα Απατσίδου, αναπληρώτρια διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου δήλωσε «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πέντε νέα δρομολόγια από το Διεθνές αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης προς την Ελλάδα, τα οποία ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2018 και είναι ήδη διαθέσιμα προς κράτηση στο Ryanair.com από σήμερα. Για να γιορτάσουμε την ανακοίνωση των νέων δρομολογίων, προσφέρουμε θέσεις με ναύλους από μόνο 29.99€, διαθέσιμες προς κράτηση ως τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (15 Σεπτεμβρίου) για πτήσεις μεταξύ Φρανκφούρτης και Ελλάδος από τον Μάρτιο ως τον Μάιο του 2018. Καθώς η μοναδική αυτή προσφορά θα εξαντληθεί σύντομα, προσκαλούμε τους πελάτες μας να κάνουν κράτηση σήμερα στο Ryanair.com».