Νάξος - Δ. Βασαλάκης για Μεταφορικό Ισοδύναμο: Η καταβολή του στις επιχειρήσεις κόλλησε στο δεύτερο εξάμηνο του 20 (!!!)

Βασαλάκης

"Tο μέτρο αυτό, πάγιο και διαχρονικό αίτημα των νησιωτών, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί να το απαξιώσει και να το καταργήσει μειώνοντας συνέχεια την χρηματοδότηση και καθυστερώντας ΜΟΝΙΜΑ τις πληρωμές. Η καταβολή της επιδότησης στις επιχειρήσεις έχει σταματήσει από το δεύτερο εξάμηνο του '20!!!"

Για ποιο μέτρο μιλάμε; Και ποιος το αναφέρει; Ο λόγος για το Μεταφορικό Ισοδύναμο και στο γεγονός ότι παραμένει εκτός .. πληρωμής οι επιχειρήσεις. Ο Δημήτρης Βασαλάκης - κτηνίατρος στη Νάξο -  με ανοιχτή του επιστολή (σ,σ. κοινοποίηση σε βουλευτές του Νομού και τα τοπικά ΜΜΕ) εκφράζει την διαμαρτυρία του  για τις καθυστερήσεις απόδοσης στους δικαιούχους. Η επιστολή του απευθύνεται  στον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου και το Επιμελητήριο Κυκλάδων , φορείς από τους οποίους ζητάει ενημέρωση για τις ενέργειές τους..

Αναλυτικά, η ανοιχτή επιστολή αναφέρει: 

vasalakis.jpgΗ προηγούμενη κυβέρνηση θέσπισε υλοποίησε και χρηματοδότησε το ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ .Την επιδότηση δηλαδή του κόστους μεταφοράς προσώπων και αγαθών προς και από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα .Ένα μέτρο ισοπολιτείας και ισονομίας που  εξομοιώνει  το κόστος μεταφοράς στα νησιά με αυτό της υπόλοιπης επικράτειας .

Το μέτρο αυτό ,πάγιο και διαχρονικό αίτημα των νησιωτών , η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προσπαθεί να το απαξιώσει και να το καταργήσει μειώνοντας συνέχεια την χρηματοδότηση και καθυστερώντας ΜΟΝΙΜΑ τις πληρωμές.

Η καταβολή της επιδότησης στις επιχειρήσεις έχει σταματήσει από το δεύτερο εξάμηνο του 20 !!!!!!

Παρακαλώ ενημερώστε με για τις ενέργειες που έχετε κάνει ή προτίθεστε να κάνετε για να πληρωθούν τα καθυστερούμενα και να συνεχίσει απρόσκοπτα η εφαρμογή του μέτρου,
Ενός μέτρου που αποτελεί ΔΙΚΑΙΩΜΑ των νησιωτών και ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ της πολιτείας .

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Λ. ΒΑΣΑΛΑΚΗΣ 
ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ 
ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ 
ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΚΟΙΝ: ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ 
            ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
            Τ.Ο ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News