Νάξος - ΕΑΣ Νάξου: Αρνητικά τα έως τώρα τεστ στους εργαζόμενους της "Ενωσης"

Η ΕΑΣ Νάξου αποτελεί μία μεγάλη οικονομική δύναμη στο νησί έχοντας δεκάδες εργαζόμενους σε διαφορετικά πόστα και υπηρεσίες... Οπως είναι λογικό από τη πρώτη στιγμή που αυξήθηκαν τα κρούσματα στο νησί της Νάξου, η διοίκηση της "Ενωσης" - όπως είναι γνωστή σε όλους μας - ξεκίνησε όλες εκείνες τις διαδικασίες που προβλέπονται ώστε οι εργαζόμενοί της όχι μόνο να τηρούν ("τυρούν" όπως είναι και το σύνθημα της ΕΑΣ) τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας αλλά και να πραγματοποιήσουν τεστ για να διαπιστωθεί εάν έχουν προσβληθεί τη δεδομένη στιγμή από τον covid 19...

Τα στελέχη της ΕΑΣ βρέθηκαν σε όλους τους χώρους της επιχείρησης με σημείο αναφοράς το Τυροκομείο και μίλησαν με τους εργαζόμενους όπως βλέπετε και στο σχετικό video που έχει αναρτήσει η ΕΑΣ Νάξου

 

και προχώρησαν παράλληλα σε εξετάσεις. Τα αποτελέσματα; Αρνητικά τα έως τώρα τεστ.. Αυτό αναφέρεται και σε σχετικό δελτίο ενημέρωσης που αναφέρει:

"Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, με δική της πρωτοβουλία και ίδια έξοδα, αποφάσισε τη διενέργεια αντιγονικών ελέγχων (rapid test) στο προσωπικό της, στο πλαίσιο του διαρκούς ενδιαφέροντός της για τους υπαλλήλους, τους παραγωγούς, τους πελάτες και την κοινωνία της Νάξου γενικότερα, δεδομένης της εξάπλωσης της πανδημίας και στο νησί μας.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων του μισού περίπου μέχρι στιγμής προσωπικού, που εξετάστηκε, ήταν αρνητικά.

Θα ακολουθήσουν έλεγχοι και για το υπόλοιπο προσωπικό και τα test θα επαναλαμβάνονται τακτικότατα.

Η Ε.Α.Σ. θα σάς κρατά ενήμερους, πιστή στην ιστορία, την αξιοπιστία και την κοινωνική της ευθύνη. Είναι ο μόνος κοινωνικός φορέας του νησιού που πρωτοπορεί και σ’ αυτόν τον τομέα, διαφυλάσσοντας την υγεία του προσωπικού της και συνολικά της ναξιακής κοινωνίας".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News