Νάξος - ΕΑΣ Νάξου: Τα ζητήματα της "Ενωσης" πάνε μέσω Βόζεμπεργκ στην Ευρωβουλή

Βόζεμπεργκ - Καπούνης - ΕΑΣ Νάξου

Στα γραφεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου η Ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ. Επί της υποδοχής των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος Δημήτρης Καπούνης και ενημέρωση για τα ζητήματα που αφορούν οι κτηνοτρόφοι και οι προοπτικές ανάπτυξης της «Ένωσης»… Δέσμευση από την κα Βόζεμπεργκ για ανάδειξη των προβλημάτων σε επίπεδο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο Ενημέρωσης 

"Την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου επισκέφθηκε η κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ.

Την Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος υποδέχθηκαν, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, ο Πρόεδρος, Δημήτρης Καπούνης και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Σ.

Ακολούθησε συζήτηση σε εξαιρετικό κλίμα, στην διάρκεια της οποίας ο Δ. Καπούνης ενημέρωσε αναλυτικά την κ. Βόζεμπεργκ για τα πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι του νησιού μας, η Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. και η Πατάτα Νάξου Π.Γ.Ε., καθώς και για τα πεπραγμένα, τις δραστηριότητες και τα μελλοντικά σχέδια της Ε.Α.Σ.

Η κ. Βόζεμπεργκ, από την πλευρά της, άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις εισηγήσεις του Δ. Καπούνη, κατέθεσε τις παρατηρήσεις και τις απόψεις της και παράλληλα δεσμεύθηκε ότι θα αναδείξει τα προβλήματα για τα οποία ενημερώθηκε".

Βόζεμπεργκ - Καπούνης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News