Νάξος - Εμπορεπαγγελματικός: Ενημέρωση και διανομή μασκών

Από την 1η Νοεμβρίου μπαίνουμε στο χειμερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ... Και σε λίγο έρχονται και οι εορτές των Χριστουγέννων. Μέσα σε ένα παράξενο κλίμα με δεδομένο ότι ελέω πανδημίας οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί...
 
Κυρίως για τους ανθρώπους που είναι δίπλα μας. Που ανήκουν στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες... και λιγότερο για τον εαυτό μας... Και χθες, Τρίτη 27 Οκτωβρίου τα μέλη του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου προχώρησαν σε μία ιδιαίτερη κίνηση... Ενημέρωσαν αφενός τα μέλη τους για τα νέα δεδομένα που έρχονται λόγω ωραρίου, αφετέρου μοίρασαν μάσκες προστασίας από τον ιό .... Κίνηση που έχει να κάνει με το μήνυμα υπευθυνότητας και ατομικής προστασίας που όλοι οφείλουμε να ακολουθούμε...
 
Ας δούμε τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση αλλά και το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων από την 1η Νοεμβρίου...
 
"Σε μια πρωτότυπη δράση προέβη σήμερα ο Εμποροεπαγγελματικός σύλλογος Νάξου θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα για την προστασία των μελών ενάντια στον covid19. 
Μαζί με την ενημέρωση του χειμερινού-εορταστικού ωραρίου λειτουργίας καταστημάτων προέβη σε μια συμβολική κίνηση και μοίρασε επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες υψηλής ποιότητας με το λογότυπο του συλλόγου θέλοντας να περάσει μ αυτόν τον τρόπο το μήνυμα της υπευθυνότητας και της ατομικής προστασίας.
 
Η δράση, η οποία θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες, έρχεται να συνδράμει στην προστασία των επαγγελματιών και των καταναλωτών από τον ιό μετά και από την δημοσίευση των αποτελεσμάτων από τους πρόσφατους δειγματοληπτικούς ελέγχους του ΕΟΔΥ.
 
Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον covid19.
 
Συνεχίζουμε τον αγώνα για βιώσιμη επιχειρηματικότητα.
 
Κρατάμε αποστάσεις, χρησιμοποιούμε μάσκες, πλένουμε καλά τα χέρια μας".

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News