Νάξος - Γ. Βρούτσης: "Αμεση η αποζημίωση στους πατατοπαρωγούς"

Γιάννης Βρούτσης

".... ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την χορήγηση αποζημίωσης στους πληττόμενους Πατατοπαραγωγούς της Νάξου, λόγω της ζημίας που υπέστη η πρώιμη πατάτα την άνοιξη του 2021.  Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ακολουθήσει η κοινοποίηση -μέσω του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων- των πινάκων πορισμάτων. Το ύψος της συνολικής αποζημίωσης για τη Νάξο θα ανέλθει στις 220.000 ευρώ...."  

Μέρος της αναφοράς που έγινε από τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο και βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Βρούτση μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ . Ανδρέα Λυκουρέντζο και με θέμα συζήτησης την αποζημίωση στους παραγωγούς πατάτας της Νάξου...  Πρόβλημα που δημιουργήθηκε στην πρώιμη πατάτα και δυστυχώς έως τώρα δεν υπήρξε καποια απάντηση... Ομως, όπως φαίνεται όλα οδεύουν προς λύση.. 

Αναλυτικά, η αναφορά από τον κο Γιάννη Βρούτση 

«Μετά από πολύμηνες προσπάθειες και στενή συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο και το Υποκατάστημα Αθηνών, ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την χορήγηση αποζημίωσης στους πληττόμενους Πατατοπαραγωγούς της Νάξου, λόγω της ζημίας που υπέστη η πρώιμη πατάτα την άνοιξη του 2021.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ακολουθήσει η κοινοποίηση -μέσω του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων- των πινάκων πορισμάτων. Το ύψος της συνολικής αποζημίωσης για τη Νάξο θα ανέλθει στις 220.000 ευρώ.

Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, καθώς και τις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού για την πολύτιμη συνδρομή τους, με θετικό αποτέλεσμα για τους Παραγωγούς Πατάτας της Νάξου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News