Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαΝάξος: Η Eurobank παρουσίασε το Business Banking Τουρισμός 2018

Νάξος: Η Eurobank παρουσίασε το Business Banking Τουρισμός 2018

|

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018, που παρέχεται για 8η συνεχή χρονιά από τη Eurobank, στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε αυτό – Ποιοι μίλησαν στη Νάξο και τι παρουσίασαν στους  επιχειρηματίες του νησιού  

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018 παρουσίασε η Eurobank σε επιχειρηματίες του κλάδου στη Νάξο, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018, στο Hotel Naxos Resort.

Στην εκδήλωση συμμετείχε πλήθος επιχειρηματιών της Νάξου, που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο, οι οποίοι ενημερώθηκαν αναλυτικά από στελέχη της Eurobank για όλη τη δέσμη των εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει η Τράπεζα στους επαγγελματίες του τουρισμού. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο κ. Ιωάννης Μαργαρίτης, Αντιπεριφερειάρχης  Νοτίου Αιγαίου & Αντιπρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου και ο κ. Ευάγγελος Κατσαράς Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Τους επιχειρηματίες της Νάξου, που καλύπτουν όλους τους τομείς του τουριστικού κλάδου (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά πρακτορεία, επιχειρήσεις Rent a Car, εστίασης και ενοικίασης σκαφών αναψυχής κ.α.), υποδέχτηκαν εκ μέρους της Eurobank οι κ.κ. Ιωάννης Γαβαλάς, Επικεφαλής Τομέα Δ Δικτύου Καταστημάτων, Νικόλαος Παπαδημητρίου, Διευθυντής Εμπορικής Ανάπτυξης Τομέα Δ Δικτύου Καταστημάτων, Γιώργος Παπαδημητρίου, Περιφερειακός Διευθυντής και ο Διευθυντής του τοπικού Καταστήματος κ. Ανδρέας Σαμαράς.

Εκ μέρους της Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Μικρών Επιχειρήσεων της Eurobank, η κα. Βάσια Ταφρόγλου, Διευθύντρια Εκπαίδευσης & Υποστήριξης Small Business Segment αναφέρθηκε στις πρόσφατες εξελίξεις στον Όμιλο και την Τράπεζα, παρουσίασε το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός και παρείχε ανάλυση των συμβουλευτικών υπηρεσιών του προγράμματος στους τομείς Hotel Μanagement και Ψηφιακής Επικοινωνίας.

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018, που παρέχεται για 8η συνεχή χρονιά από τη Eurobank, στοχεύει στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε αυτό. Σκοπός της Eurobank είναι, μέσω της ολοκληρωμένης δέσμης τραπεζικών και μη τραπεζικών προϊόντων του Προγράμματος, οι επιχειρήσεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα να αποκτήσουν ένα «πολυεργαλείο» που θα τους βοηθήσει στην πράξη, να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις σύγχρονες και ολοένα πιο απαιτητικές ανάγκες ενός εξαιρετικά ανταγωνιστικού κλάδου. Επιγραμματικά, το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018, προσφέρει:

  • Ενίσχυση της ρευστότητας με προνομιακά επιτόκια επαγγελματικών λογαριασμών, υψηλότερες αποδόσεις στις προθεσμιακές καταθέσεις, εκπτώσεις στα εισερχόμενα εμβάσματα, ειδικές τιμές σε εργαλεία διαχείρισης των καθημερινών εισπράξεων και ασφαλούς φύλαξης των μετρητών ταμείου, με δυνατότητα απευθείας μεταφοράς τους στον επαγγελματικό λογαριασμό. Επιπρόσθετα, προσφέρει  προνομιακή τιμολόγηση στις προμήθειες και τους όρους μίσθωσης των μηχανημάτων POS, άμεση έγκριση και εγκατάσταση και αποδοχή όλων των καρτών. 
  • Δυνατότητα  χρηματοδότησης με προνομιακούς όρους μέσω του Ανοικτού Επαγγελματικού POS της Eurobank, αλλά και σε συνεργασία με ευρωπαϊκούς και εθνικούς φορείς μέσω του προγράμματος Cosme, και της Επιχειρηματικής Επανεκκίνησης του ΤΕΠΙΧ.
  • Παροχή Συμβουλευτικής Υποστήριξης και δυνατότητα χρηματοδότησης της συμμετοχής σε χρηματοδοτικά και επιδοτούμενα προγράμματα, σε συνεργασία με κρατικούς και ευρωπαϊκούς φορείς (ΕΣΠΑ).
  • Προβολή και δικτύωση στα social media, σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες.
  • Ανταγωνιστικό πρόγραμμα διαχείρισης μισθοδοσίας με ειδικά προνόμια
  • Ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης επιχειρήσεων και προσωπικού.

Ειδικά για τον ξενοδοχειακό κλάδο, σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρίες του χώρου,  παρέχονται υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, με προνομιακή τιμολόγηση (έκπτωση), στους τομείς:

Hotel Management

Sales Management

Revenue Management

Το πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός 2018 αποτελεί πυρήνα της στρατηγικής της Eurobank για την στήριξη της υγιούς ελληνικής επιχειρηματικότητας στον τουριστικό τομέα, που αποτελεί έναν από τους βασικότερους αναπτυξιακούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας.

Η παρουσίαση του Προγράμματος συνεχίζεται με αντίστοιχες εκδηλώσεις σε σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς της χώρας.


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Γ. Λεονταρίτης: “Ζήτησε δωρεάν μετακίνηση των ερασιτεχνικών αθλητικών σωματείων”

Η Πρόταση του αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, Γ. Λεονταρίτη αναφορικά με τα πλοία που επιδοτούνται από το κράτος, για τις ανάγκες των αθλητών σε όλο το Ν. Αιγαίο - Τι πρότεινε ο Γιάννης Μαργαρίτης

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ : ΟΧΙ στην συγκάληψη

Η πρόταση που καταθέτει η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κυκλάδων σχετικά με τα Τέμπη και την πρόταση δυσπιστίας

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν