Νάξος - Kontopoulos Technology: Ο Λιανός πληρώνει από τη τσέπη του την διαφημιστική του προβολή

Κι έχουμε απάντηση. Οχι από την δημοτική παράταξη "Ενωμένοι Μπορούμε" αλλά από την διαχειρίστρια εταιρεία  Kontopoulos Technology που εξηγεί τι συνέβη με την χορηγούμενη διαφήμιση του υποψηφίου Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρη Λιανό. Και βρέθηκε γιατί πολύ απλά εμφανίστηκε από την παράταξη "Μαζί Αλλάζουμε" να έχει διαφημιστεί μέσω του προγράμματος Consume Less, ένα περιβαλλοντικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος. και όπως αναφέρει ο κος Κοντόπουλος, έγινε λάθος χειρισμός από την εταιρεία του και ότι ο κος Λιανός πληρώνει για τη διαδήμισή του μέσω της προσωπική του πιστωτικής κάρτας. 

Αναλυτικά η απάντηση από την εταιρεία Kontopoulos Technology για την ...χορηγούμενη από το Δήμο διαφήμιση προς το κο Λιανό, αναφέρει: 

"Ως διαχειριστής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του υποψηφίου δημάρχου Λιανού Δημήτριου, αλλά και της επίσημης ιστοσελίδας του κυρίου Λεονάρδου Χατζηανδρέου, με αφορμή το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από την παράταξη του κ. Χατζηανδρέου σχετικά με την διαφημιστική καμπάνια από πρόγραμμα του Δήμου, έχω υποχρέωση να ξεκαθαρίσω ότι η εμφάνιση της σελίδας στο Facebook Consume Less οφείλεται σε λάθος χειρισμό της εταιρείας μας, καθώς ο κ. Λιανός Δημήτρης ως συντονιστής του προγράμματος Consume less είναι διαχειριστής και των δύο σελίδων (Consume less και «Ενωμένοι Μπορούμε»). Το λάθος αυτό ωστόσο διορθώθηκε άμεσα από την εταιρεία μας σε διάστημα μερικών ωρών.

Η προώθηση και η πληρωμή για την διαφημιστική προβολή της παράταξης «Ενωμένοι Μπορούμε» έγινε αποκλειστικά με χρήματα του υποψηφίου δημάρχου Λιανού Δημήτριου μέσω της προσωπικής του πιστωτικής κάρτας όπως φαίνεται και στα παρακάτω στιγμιότυπα. 

sssss.jpg

Μετά τιμής 

Αλέξανδρος Κοντόπουλος 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News