Νάξος - Κυνήδαρος: Οικονομική ενίσχυση στο Νοσοκομείο μέσω του Ιδρύματος Στήριξης

Και οι δωρεές προς το Νοσοκομείο - Κέντρο Υγείας Νάξου καλά κρατεί... Αυτή τη φορά έχουμε κίνηση που προέρχεται από τον Σύλλογο Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Αγιος Γεώργιος" και την απόφαση που έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο για οικονομική στήριξη του Νοσοκομείου... Κίνηση που γίνεται μέσω του Ιδρύματος Στήριξης. Ας δούμε και τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης.. 

"Με το παρόν δελτίο τύπου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σύλλογου μας  (αρ. 1423/10.04.2020) που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ των μελών την Παρασκευή 10.04.2020 , αποφασίστηκε ΟΜΟΦΩΝΑ η οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Στήριξης Κέντρου Υγείας Νάξου με αφορμή την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνει η χώρα μας και ειδικότερα το σύστημα υγείας.

Η εξάπλωση της πανδημίας του νέου κορονοϊού (covid-19) κάνει πλέον , τώρα περισσότερο από ποτέ , επιτακτική την ανάγκη για συλλογική συνοχή και υπευθυνότητα ώστε να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Οι μονάδες υγείας της χώρας μας χρήζουν ενίσχυσης και βελτίωσης των υποδομών τους και ευελπιστούμε με αυτή μας τη συνεισφορά να βοηθήσουμε προς αυτήν την κατεύθυνση για τη μονάδα υγείας του νησιού μας , της Νάξου μας.

Με υπομονή και ψυχραιμία θα τα καταφέρουμε !" 

kinidar.jpg

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News