Νάξος & Μικρές Κυκλάδες: Επιχορήγηση ύψους 550.000 ευρώ

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Νάξος σε επίπεδο υποδομών είναι το δίκτυο ύδρευσης που είναι παλιό και έχει αμιαντοσωλήνες για τη μεταφορά νερού... Από το 2010 θυμόμαστε όλοι τον πρόωρα χαμένο γιατρό Τοτόμη Πρωτονοτάριο από τη θέση του αντιδημάρχου να μιλάει για την ανάγκη αλλαγής όλου του δικτύου... Έστω και αργά, έστω και τμηματικά αυτό γίνεται.. Και σήμερα μέσω του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής έγινε γνωστό ότι λαμβάνει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων μία "καλή" επιδότηση ύψους 550.000 ευρώ για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης από τη δεξαμενή Αγίου Χρυσοστόμου έως και την είσοδο της χερσαίας ζώνης του λιμανιού...  Όχι κι άσχημα ε;  

Αναλυτικά το δελτίο Ενημέρωσης από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αναφέρει: "Με ποσό ύψους 550.000 ευρώ επιχορηγήθηκε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, για την υλοποίηση του έργου «Αντικατάσταση παλαιού δικτύου ύδρευσης (αμιαντοσωλήνα) από τη δεξαμενή Αγίου Χρυσοστόμου έως το φαρμακείο Δελλαρόκα και αποκατάσταση ασφαλτοτάπητα του οδοστρώματος».
Ευχαριστούμε θερμά τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη καθώς και τη Γ.Γ. Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάννα Καλογήρου για την ανταπόκρισή τους και την ικανοποίηση του αιτήματός μας".