Νάξος: Προϊόν της χρονιάς (2022) οι πατάτες Νάξου "Μπαρμπά - Στάθης"

Νάξος - Μπαρμπά Στάθης

Εάν υπάρχει ένα προϊόν που μέσα από το πέρασμα του χρόνου διατηρεί την λάμψή του, αυτό (κακά τα ψέματα) είναι η Πατάτα Νάξου... Και πρόσφατα βραβεύτηκαν ως «Προϊόν της Χρονιάς 2022» οι Πατάτες Νάξου Μπάρμπα Στάθης ... Μία διοργάνωση που κλείνει τέσσερα χρόνια ζωής και γίνεται θεσμός... 

Ο θεσμός «Προϊόν της Χρονιάς», που αναδεικνύει την καινοτομία των καταναλωτικών προϊόντων διεθνώς, βράβευσε την ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, θυγατρική της Vivartia, για το συγκεκριμένο προϊόν, το οποίο κατέκτησε πολύ γρήγορα την προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών από την πρώτη στιγμή τοποθέτησής του.

Η διάκριση αυτή έρχεται ως επιστέγασμα της εμπιστοσύνης των καταναλωτών στην ηγέτιδα εταιρεία λαχανικών, η οποία αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας εδώ και μισό αιώνα.

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δεσμεύεται να πρωτοπορεί διαρκώς και, στηρίζοντας τον πρωτογενή τομέα και την ελληνική οικονομία, να συνεχίσει να προσφέρει στους καταναλωτές της προϊόντα ποιοτικά, ασφαλή, θρεπτικά και καινοτόμα που εμπιστεύονται να απολαμβάνουν καθημερινά.

Να σημειώσουμε ότι έχουμε δυο κατηγορίες στο εμπόριο. Τις "χωριάτικες" και τις "Κυδωνάτες".... Αμφότερες μέσα από τη συνεργασία με την ΕΑΣ Νάξου

Οι Ελληνικές χωριάτικες πατάτες Νάξου Μπάρμπα Στάθης έχουν μοναδική γεύση, ξεχωριστή ποιότητα και ιδιαίτερο άρωμα. Προέρχονται από άριστες ποικιλίες της ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (Ε.Α.Σ), είναι καθαρισμένες, κομμένες και πάντα τραγανές και νόστιμες. Αποτελούν πηγή εδώδιμων ινών που συμβάλλουν στη μείωση του βάρους. 

Οι Ελληνικές Κυδωνάτες πατάτες φούρνου Νάξου Μπάρμπα Στάθης, έχουν υπέροχη γεύση και μοναδικό άρωμα. Προέρχονται από άριστες ποικιλίες της ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου (Ε.Α.Σ), είναι καθαρισμένες, κομμένες και πάντα τραγανές και νόστιμες. Αποτελούν πηγή πρωτεϊνών οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, καθώς και πηγή βιταμίνης C που συμβάλλει στη σωστή λειτουργία του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News