Νάξος: Πρόωρη καλιστρίνα 25.000 ευρώ μέσω του ΠΡΟΤΟ

Μπορεί η Νάξος να μην φημίζεται για τα μεγάλα ποσά που κερδίζει μέσα από τα τυχερά παιχνίδια, όμως σε τακτικά χρονικά διαστήματα, οι άνθρωποι που εμπλέκονται με αυτά, έχουν την τύχη να βάλουν στην άκρη σημαντικά …χαρτζιλίκια.

Τώρα, θα πει κανείς; Μα είναι χαρτζιλίκι τα 25.000 ευρώ; Εντάξει, δεν είναι, αλλά σίγουρα είναι ένα καλό δώρο ενόψει των εορτών (Χριστούγεννα)..

Μιλάμε για το ΠΡΟΤΟ που στην χθεσινή κλήρωση έδωσε έναν μόλις μεγάλο τυχερό. Που έπιασε 6αρι και αυτό παίχτηκε στο πρακτορείο της Στυλιανής Καστελλάνου που βρίσκεται στην οδό Παπαρηγοπούλου, στο δρόμο από τη πλατεία Πρωτοδικείου έως την Αστυνομία…

Όπως είναι αναμενόμενο, η ταυτότητα του νικητή ή της νικήτριας παραμένει άγνωστη, ελάχιστη όμως σημασία έχει.. Έτσι δεν είναι;

Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης «€170.000 τουλάχιστον θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 24/11/2019 μετά το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ που σημειώθηκε κατά τη σημερινή διαλογή της 2072ης κλήρωσης του ΠΡΟΤΟ. Επίσης στην δεύτερη κατηγορία (6) βρέθηκε ένα (1) τυχερό δελτίο που κερδίζει το ποσό των €25.000,00».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News