Πάρος: "Λουκέτα" από την ΑΑΔΕ σε δύο εστιατόρια

Ε την εορτή του Αγίου Πνεύματος διανύουμε, το τριήμερο δηλαδή, φτάσαμε στα τέλη Μαϊου και όπως είναι λογικό τα στελέχη της ΑΑΔΕ είναι στο δρόμο... Και δη στα νησιά των Κυκλάδων. Χθες είχαμε αναφέρει την είδηση για την εξάρθρωση κυκλώματος στην Μύκονο με την μεταφορά από λιμάνια και αεροδρόμια με Ε.Ι.Χ. πουλμανάκια και πολυτελείς λιμουζίνες τη στιγμή που δεν υπήρχε καμία δήλωση σε δημόσιο φορέα και οι τιμές ήταν από 70 έως και 350 ευρώ την ώρα. Παράλληλα, είχαμε και την επιβολή ...λουκέτου τεσσάρων ημερών σε εστιατόριο στον Τούρλο της Μυκόνου για υποτροπή.

Σήμερα είχαμε μία ακόμη δράση... Και στη Μύκονο (για να μην ξεχνιόμαστε) αλλά και στην Πάρο.. Στη Μύκονο είχαμε συνέχεια όσον αφορά τις μεταφορές (σ.σ. το πρόβλημα είναι τεράστιο λόγω έλλειψης ταξί) ενώ αυτή τη φορά μπήκαν λουκέτα σε εστιατόρια της Πάρου... Ας δούμε τι αναφέρει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης (η φωτογραφία είναι από την ιστοσελίδα iefimerida.gr) που τονίζει ... 

"Στη Μύκονο, πολυτελής λιμουζίνα Mercedes, που κάνει VIP μεταφορές, βρέθηκε χωρίς έναρξη και χωρίς χαρτιά. Οι αρχές αφαίρεσαν τις  πινακίδες και  την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Στη Νάουσα Πάρου, επιβλήθηκε διήμερο "λουκέτο" σε γνωστό εστιατόριο για μη έκδοση 34 αποδείξεων. Επίσης στην Πάρο επιβλήθηκε 7ήμερο λουκέτο σε εστιατόριο, καθώς ήταν η δεύτερη φορά που βρέθηκε με φορολογικές παραβάσεις.

Στο Αλιβέρι Εύβοιας, η ΑΑΔΕ επέβαλε πρόστιμο σε αίθουσα εκδηλώσεων, αξίας 3.100 ευρώ, καθώς ο έλεγχος έδειξε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις. Στην Κηφισιά επεβλήθη 48ωρο λουκέτο σε κέντρο αισθητικής για 21 αποδείξεις.

Σε έλεγχο σε συσκευαστήριο πατάτας στον νομό Αχαΐας εντοπίστηκαν 29 τόνοι πατάτας, αξίας 11.500 ευρώ, χωρίς παραστατικά. Σε έρευνα σε συσκευαστήριο λεμονιών στον ίδιο νομό εντοπίστηκαν 22 τόνοι λεμονιών αξίας 11.000 ευρώ χωρίς παραστατικά".