ΠΝΑΙ: Απόλυτα επιτυχημένη η παρουσία σας στο Φεστιβάλ Μελιού

Δυναμική και εντυπωσιακή η παρουσία παραγωγών μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 11ο Φεστιβάλ Μελιού και προϊόντων Μέλισσας που πραγματοποιήθηκε το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας... Μάλιστα, το παρών έδωσαν και 44 παραγωγοί από δεκαοκτώ νησιά της Περιφέρειας ενώ στον σχετικό διαγωνισμό Ποιότητας που έγινε για πρώτη φορά, τα νησιά των Κυκλάδων είχαν την τιμητική τους με υψηλές διακρίσεις...  Η Νάξος δε είχε πρωταγωνιστικό χαρακτήρα με τέσσερα βραβεία των υψηλότερων δυνατών διακρίσεων... 

Και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έρχεται σήμερα να μας γνωστοποιήσει την ευχαριστήρια επιστολή που παρέλαβε από τον γενικό διευθυντή της Επιστημονικής Εταιρείας «Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού» (Ε.Ο.Σ.Σ.) κ. Κάκκο, για την μεγάλη συμμετοχή παραγωγών της Περιφέρειας και για την άψογη συνεργασία που είχαν κατά την διάρκεια του 11ου Φεστιβάλ Ελληνικού μελιού που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 6,7,8 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά ο κ. Κάκκος αναφέρει: «Κύριε Αντιπεριφερειάρχη,

Με την επιστολή μας αυτή, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε και εγγράφως για την συμμετοχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 11ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας που πραγματοποιήθηκε 6, 7 & 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς που γιορτάσαμε μαζί τα 11 χρόνια λειτουργίας του Φεστιβάλ Μελιού.

Περισσότεροι από 20.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευτούν αυθεντικό και ποιοτικό μέλι από τη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, να ενημερωθούν για την αξία του μελιού και να γνωρίσουν τους παραγωγούς με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μελιού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Η συνεισφορά σας ήταν πολύτιμη και ουσιαστική, καθώς συνέβαλε άμεσα στην ενημέρωση των καταναλωτών για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελληνικού μελιού και των λοιπών προϊόντων μέλισσας και έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς παραγωγούς να έρθουν σε επαφή με το καταναλωτικό και εμπορικό κοινό.

Σας συγχαίρουμε για την άριστη εικόνα του περιπτέρου σας. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχία του Φεστιβάλ συνετέλεσε η δυναμική παρουσία σας, η οποία απέσπασε τις καλύτερες των εντυπώσεων από τους επίσημους προσκεκλημένους και από το πολυπληθές κοινό.

Πιστεύουμε πως η συνεργασία μας ήταν άκρως εποικοδομητική και ευελπιστούμε ότι θα επαναληφθεί το ίδιο αποδοτικά και στο μέλλον και ότι θα είστε παρόντες και στην επόμενη διοργάνωση. Σας ευχαριστούμε και πάλι και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές!"