ΠΝΑΙ - Σύρος: Εργα οδοποιίας προϋπολογισμού 2,3 εκατ. ευρώ

Εγκρίθηκαν σήμερα από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οι όροι δημοπράτησης του μεγαλύτερου έργου οδοποιίας στη Σύρο. Πρόκειται για έργο συνολικού προϋπολογισμού 2.300.000,00€ που περιλαμβάνει ασφαλτόστρωση με άσφαλτο κλειστού τύπου.

Με τη συγκεκριμένη εργολαβία εξασφαλίζεται η ευθύνη του αναδόχου για τη συντήρηση του οδικού δικτύου για την επόμενη τριετία. Αυτό εφαρμόζεται για πρώτη φορά σε έργα οδοποιίας των Κυκλάδων.

Και όπως αναφέρει ο κος Γιώργος Λεονταρίτης – χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων – στη προσωπική του σελίδα στα social media  « Με την ολοκλήρωση του θα εχουμε:

1ο) Καινούργιο άσφαλτοτάπητα με άσφαλτο κλειστού τύπου

2ο) Στηθαια ασφάλειας

3ο) Διαγράμμιση σε όλο το οδικό δίκτυο

4ο) Εξασφαλισμενη συντήρηση για 3 χρόνια

και τέλος

νέες πινακίδες σήμανσης.

Ευχαριστώ όσους εργάστηκαν για το έργο.

Συνεχίζουμε...

Μάλιστα χρησιμοποίησε και μία έκφραση του Ουμπέρτο Εκο "Δούλεψε στη σιωπή και άσε τα έργα να κάνουν θόρυβο"

Και στη συνέχεια ο κος Λεονταρίτης δήλωσε τα εξής :  «Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι είμαστε η Περιφερειακή Αρχή η οποία πολιτεύεται υλοποιώντας έργα. Δίνουμε λύση σε διαχρονικά προβλήματα των νησιών μας και μάλιστα κάτω από πολύ αντίξοες οικονομικές συνθήκες. Η Σύρος θα αποκτήσει ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο και το ίδιο θα γίνει και στα υπόλοιπα νησιά μας.»

@ Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα χρόνο εκτελέστηκε η Α’ Φάση των έργων οδοποιίας στους επαρχιακούς δρόμους του νησιού και συγκεκριμένα στις περιοχές Κάτω Μάννα, Γαλησσά, Τάλαντα, Άνω Μάννα και Παρακοπή, καθώς και στον κεντρικό οδικό άξονα της Ερμούπολης, από τη διασταύρωση προς Γαλησσά μέχρι το βενζινάδικο στα Λαζαρέττα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News