ΠΝΑΙ: Βρέθηκε (προσωρινός) ανάδοχος για το οδικό δίκτυο της ΠΕ Θήρας

Σαντορίνη - naxospress

".... Παραλάβαμε το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σαντορίνης σε πάρα πολύ κακή κατάσταση, καταβάλλοντας όμως μεγάλες προσπάθειες θα το βελτιώσουμε. Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση, εκπονήσαμε τη μελέτη και δημοπρατήσαμε το έργο...."  Αυτό αναφέρει ανάμεσα στα άλλα, η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη και σύμφωνα με το οποίο έχουμε "προσωρινό ανάδοχο όσον αφορά τη συντήρηση του οδικού δικτύου στην Περιφερειακή Ενότητα Θήρας".  

Οπως είναι γνωστό, η Περεφερειακή Ενότητα Θήρας περιλαμβάνει τα νησιά: Σαντορίνη, Θηρασιά, Ανάφη, Ιο, Φολέγανδρο και Σίκινο...  Και προσωρινός ανάδοχος είναι η εταιρεία "Λίθος ΑΤΕ" που πρόσφερε προσφορά (μειοδότης) με ποσοστό της τάξης του 22,5%

Αναλυτικά, η ανακοίνωση με τις δηλώσεις του κου Λεονταρίτη αναφέρει: 

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αναδείχθηκε ο προσωρινός ανάδοχος του έργου της συντήρησης του οδικού δικτύου της Π. Ε. Θήρας.

Στον ανοιχτό δημόσιο διαγωνισμό κατέθεσαν προσφορές οι κάτωθι εταιρείες:

  • ΛΙΘΟΣ ΑΤΕ  με ποσοστό 22,56%
  • ΔΙΟΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  με ποσοστό 22,00%
  • ΕΡΓΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Ι.Κ.Ε.  με ποσοστό 8,18%
  • ΜΠΟΥΡΝΑΖΟΣ Α. - ΤΖΟΓΑΝΗΣ Δ. ΟΕ  με ποσοστό 1,00%
  • ΣΜΙΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  με ποσοστό 1,00%
  • ΑΦΟΙ ΚΡΟΥΣΚΟΥ ΟΕ  με ποσοστό 1,00%

Μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία «ΛΙΘΟΣ ΑΤΕ» με ποσοστό 22,56%.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης δήλωσε σχετικά: «Προχωράμε με ταχείς ρυθμούς στην υλοποίηση του έργου για το οποίο ενώ αρχικά είχαμε δεσμευτεί να δημοπρατηθεί με 1.000.000,00 ευρώ, τελικά καταφέραμε να το δημοπρατήσουμε με 3.550.000,00 ευρώ.

Παραλάβαμε το επαρχιακό οδικό δίκτυο της Σαντορίνης σε πάρα πολύ κακή κατάσταση, καταβάλλοντας όμως μεγάλες προσπάθειες  θα το βελτιώσουμε.

Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση, εκπονήσαμε τη μελέτη και δημοπρατήσαμε το έργο. Είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος της θητείας μας θα παραδώσουμε ένα σύγχρονο και ασφαλές επαρχιακό οδικό δίκτυο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News