Προσφορά της Hellenic Seaways - 50% στα πρωτάκια

Όπως ήταν λογικό και η Hellenic Seaways προχώρησε σε προσφορές προς τους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους. Άλλωστε είναι πρωτοπόρος ακτοπλοϊκή εταιρεία σε δράσεις προς την κοινωνία και με δεδομένο ότι κινείται κυρίως προς τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου, απευθύνεται προς τους φοιτητές οι οποίοι και εισήχθησαν στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Η προσφορά είναι στο -50% αγγίζοντας και τα μέλη της οικογένειας που συνοδεύουν τα …πρωτάκια και έχει διάρκεια έως την 31η Οκτωβρίου…

Αναλυτικά η ανακοίνωση σημειώνει ότι:

«Η Hellenic Seaways συνεπής στη δέσμευσή της για ουσιαστική στήριξη των νέων και των οικογενειών τους, προσφέρει 50% έκπτωση σε όλους τους νεοεισαχθέντες φοιτητές και στα μέλη της οικογένειας που τους συνοδεύουν.

Η ισχύς της έκπτωσης θα διαρκέσει μέχρι την 31η Οκτωβρίου 2016 ενώ αφορά όλους τους προορισμούς που εξυπηρετεί και όλες τις μετακινήσεις από και προς τον τόπο σπουδών τους.

Η έκπτωση αυτή παρέχεται με την επίδειξη του «Δελτίου Εξεταζομένων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2016» σε όλα τα πρακτορεία της εταιρείας καθώς και στα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά γραφεία.

Για μια ακόμα χρονιά, στο πλαίσιο της υπεύθυνης κοινωνικής λειτουργίας της, η Hellenic Seaways ενισχύει τους νέους φοιτητές στο καινούριο τους ξεκίνημα και συμπαραστέκεται στις προσπάθειες των οικογενειών και των παιδιών τους για ένα ελπιδοφόρο μέλλον».