Σαντορίνη - ΔΕΥΑΘ: Αποκατάσταση βλάβης στο Καμάρι

Τέλος καλό, όλα καλά και σε πλήρη αποκατάσταση της βλάβης που υπέστη αγωγός ύδρευσης κατά τη διάρκεια εργασιών εκσκαφής στην περιοχή του Καμαρίου προχώρησε η ΔΕΥΑΘ.

Όπως εξηγεί με ανακοίνωσή της με τίτλο  «Αποκατάσταση της βλάβης στο Καμάρι που προκλήθηκε από την κατασκευή των έργων που πραγματοποιούνται στην περιοχή» οι συνεχείς διακοπές υδροδότησης στην περιοχή του Αγίου Παγκρατίου στο Καμάρι οφείλονται στο γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο της κατασκευής των νέων τροφοδοτικών δικτύων από το νέο εργοστάσιο αφαλάτωσης. Και απολογείται για την αναστάτωση που προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και διαβεβαιώνει ότι πλέον η υδροδότηση της περιοχής έχει αποκατασταθεί πλήρως. 

Αναλυτικά το δελτίο ενημέρωσης αναφέρει: " Σε πλήρη αποκατάσταση των βλαβών που προκλήθηκαν εξαιτίας των έργων που εκτελούνται στην περιοχή του Καμαρίου, προχώρησε η Δ.Ε.Υ.Α.Θ..

Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. εκφράζει την λύπη της για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε στους κατοίκους τις προηγούμενες ημέρες, εξαιτίας της βλάβης που υπέστη αγωγός ύδρευσης κατά τη διάρκεια  των εργασιών εκσκαφής.

Οι συνεχείς διακοπές υδροδότησης στην περιοχή του Αγίου Παγκρατίου στο Καμάρι οφείλονται στο γεγονός ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο της κατασκευής των νέων τροφοδοτικών δικτύων από το νέο εργοστάσιο αφαλάτωσης. Συγκεκριμένα, αυτή τη στιγμή κατασκευάζεται το τμήμα που θα τροφοδοτήσει την κεντρική δεξαμενή του Καμαρίου.

Εξαιτίας της πυκνής όδευσης των υφιστάμενων δικτύων ύδρευσης στην περιοχή, η  βλάβη σε αγωγό ύδρευσης  κατά τη διάρκεια της εκσκαφής προκάλεσε και την προσωρινή διακοπή της υδροδότησης.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ζητά συγνώμη από τους καταναλωτές της και τους διαβεβαιώνει ότι πλέον η υδροδότηση της περιοχής έχει αποκατασταθεί πλήρως".