Σαντορίνη - Santo Wines: Κοντά στους πυρόπληκτους του Μαντουδίου

Σαντορίνη

".... Η απόφασή μας να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται ,χάνοντας μέρος ή και ολόκληρη την περιουσία τους στις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου,  είναι για όλους εμάς, διοίκηση και αμπελουργούς- μέλη της Santo Wines , μια ηθική υποχρέωση. Επιβάλλεται άλλωστε από τις ίδιες τις συνεταιριστικές αξίες, τις οποίες υπηρετούμε, και που όπως καλά γνωρίζετε διαπνέονται απολύτως από το πνεύμα της αλληλεγγύης...".

Μέρος της επιστολής που έστειλε ο πρόεδρος της Ενωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων (Santo Wines) Μάρκος Καφούρος στον πρόεδρο της Κοινότητας Παπάδων του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας, με την οποία του γνωστοποιεί την απόφαση του Δ.Σ. της οργάνωσης να ενισχύσει, κατά τις δυνατότητές της, τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της περιοχής. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από την Santo Wines αναφέρει: 

"Οι συνεταιριστικές αξίες διαπνέονται απολύτως από το πνεύμα της αλληλεγγύης. Αυτό σημειώνει ο πρόεδρος της της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων  Μάρκος Καφούρος σε επιστολή του  προς τον πρόεδρο της Κοινότητας Παπάδων του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Αγίας Άννας , με την οποία του γνωστοποιεί την απόφασητου Δ.Σ. της οργάνωσης να ενισχύσει, κατά τις δυνατότητές της, τους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Ειδικότερα, στην επιστολή του προς τον κ.Γεώργιο Αντωνίου, ο κ.Καφούρος αναφέρει:

" Η απόφασή μας να σταθούμε δίπλα στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται ,χάνοντας μέρος ή και ολόκληρη την περιουσία τους στις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου,  είναι για όλους εμάς, διοίκηση και αμπελουργούς- μέλη της Santo Wines , μια ηθική υποχρέωση. Επιβάλλεται άλλωστε από τις ίδιες τις συνεταιριστικές αξίες, τις οποίες υπηρετούμε, και που όπως καλά γνωρίζετε διαπνέονται απολύτως από το πνεύμα της αλληλεγγύης.

Είμαστε δίπλα σας και παρακαλώ μεταβιβάστε τη συμπάθεια και την αλληλεγγύη μας στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους αλλά και σε όλους τους πληγέντες κατοίκους της περιοχή σας."

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News