Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟικονομίαSky Express....Και βράβευση και νέα δρομολόγιο Πάρος - Ηράκλειο

Sky Express….Και βράβευση και νέα δρομολόγιο Πάρος – Ηράκλειο

|

Τρία νέα δρομολόγια από το Ηράκλειο προς νησιά του Αιγαίου ανακοίνωσε η Sky Express για το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου και το ένα εξ αυτών είναι προς Πάρο κάθε Τετάρτη και Κυριακή – Η Sky Express, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, βραβεύεται ως “Fastest Growing Airline Thin Route 2016”

Τώρα να γκρινιάξουμε; Μπαααα. Ας κρατήσουμε χαρακτήρα… Μόλις πριν από μερικές ημέρες είδαμε την Sky Express, την αεροπορική εταιρεία που έχει αναλάβει φέτος για πρώτη φορά το μεταφορικό έργο στα αεροδρόμια των Κυκλάδων, να έχει δύο …δράσεις. Η πρώτη έχει σχέση με την βράβευσή της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ως η “Fastest Growing Airline Thin Route 2016” και η δεύτερη με τις κινήσεις που κάνει ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου και δη το δίμηνο Ιούλιο – Αύγουστο από το Ηράκλειο της Κρήτης προς τρεις νησιωτικούς προορισμούς. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών έχει να κάνει με την γειτονική μας Πάρο δύο φορές την εβδομάδα κι αυτό είναι που μας κάνει να …γκρινιάξουμε. Αλλά, είπαμε ανωτερότητα.

Ξεκινάμε λοιπόν με την ανάπτυξη του δικτύου της και όπως μαθαίνουμε για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, η Sky Express θα πραγματοποιεί νέες απευθείας πτήσεις από το Ηράκλειο για Πάρο κάθε Τετάρτη και Κυριακή, όπως επίσης για Ικαρία κάθε Τετάρτη και Κυριακή και για Μυτιλήνη κάθε Τρίτη και Σάββατο. Οι συγκεκριμένες πτήσεις, ενισχύουν τις υφιστάμενες, όλο το χρόνο, συνδέσεις του Ηρακλείου με Αθήνα και Ρόδο καθημερινά και με Κω τρεις (3) φορές την εβδομάδα. Μάλιστα όπως σημειώνει το σχετικό δελτίο ενημέρωσης «Οι πτήσεις είναι ήδη διαθέσιμες! Μπείτε τώρα στο www.skyexpress.gr και κλείστε το εισιτήριό σας!»

Βράβευση

Και περνάμε στο βραβείο… Και όπως σημειώνεται στο “17th Airline Marketing Workshop – Airline Awards 2016”, που διοργάνωσε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Sky Express απέσπασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο “Fastest Growing Airline Thin Route 2016”! Το βραβείο παρέλαβε ο Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Γιάννης Λυδάκης. Η Sky Express, συνδέει κυρίως τη νησιωτική με την ηπειρωτική Ελλάδα, προσφέροντας μία μοναδική εμπειρία με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Οι επιβάτες της Sky Express απολαμβάνουν VIP treatment από το πρώτο μίλι τους με δωρεάν πρόσβαση στα Lounge της εταιρείας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, και δωρεάν αποσκευή και χειραποσκευή στη τιμή του ναύλου. Η δραστηριοποίηση της εταιρείας σε νέους προορισμούς μέσα στο 2016, είχε ως αποτέλεσμα την τόνωση της τουριστικής κίνησης και την ενίσχυση της περιφέρειας, όπως προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία της ΥΠΑ και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Sky Express, Κα Νίκη Καραγκουλέ-Καραγεώργου δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο αυτό, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, είναι απόδειξη της αναπτυξιακής πορείας της Sky Express σε όλα τα επίπεδα. Διευρύνουμε διαρκώς το δίκτυο μας προσφέροντας παράλληλα υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τουρισμού στους προορισμούς τους οποίους εξυπηρετούμε, 12 μήνες το χρόνο. Στόχος μας είναι η Sky Express να αποτελεί τη Νο. 1 επιλογή των επιβατών».


Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Τελευταία νέα
Δημοφιλή

Νάξος: Εξειδικευμένοι κλαδευτές – αναρριχητές ανέλαβαν το κλάδεμα των δέντρων

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων έχει αναθέσει σε εξειδικευμένους κλαδευτές... Τι αναφέρει η κα Κεφαλά

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων στην Ευρωπαϊκή Σύνοδο της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στη Γένοβα

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη βιώσιμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας στις Κυκλάδες

Δεύτεροι “φτωχότεροι” καταναλωτές της Ευρώπης οι Έλληνες

Εκτός όμως από τον υψηλότερο μέσο πληθωρισμό, πρόσφατη μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποδεικνύει ότι η Ελλάδα πληρώνει ακριβότερα και τον πληθωρισμό της απληστίας, σε σύγκριση με την υπόλοιπη ΕΕ.

Μύκονος – AKTES: Ενημέρωση (30/03) για την Κλιματική Αλλαγή

Ομιλία για την κλιματική αλλαγή από την Εταιρεία Μελέτης Αρχαίων Ακτογραμμών - ΑΚΤΕS .. Που και πότε

Express Skopelitis: Ετοιμος να επιστρέψει στη δράση

Το Express Skopelitis είναι έτοιμο. Παραμένει στον Πειραιά και ενδεχομένως αύριο να μπει στην καθημερινή του ρουτίνα

Νάξος: Αυτοκίνητο βρέθηκε σε χαντάκι

Σε χαντάκι στον επαρχιακό δρόμο Νάξου - Γαλανάδου βρέθηκε αυτοκίνητο

Μύκονος: “Καμπάνα” σε beach bar, ποιος ο λόγος;

Νέα «καμπάνα» σε beach bar για κατάληψη αιγιαλού - Βάσει της σύμβασης παραχώρησης θα έπρεπε να καταλαμβάνει μόλις 356 τ.μ.

Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών Νάξου: Πρόσκληση για κατασκευή χελιδονοφωλιάς

Πότε και που ο Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Γυναικών Νάξου θα δημιουργήσει χελιδονοφωλιές

10ο Πανναξιακό Πρωτάθλημα Τάβλι: Τελικός και ο πρωτάρης Παπαδόπουλος στη πρόκληση της καριέρας του

Ο μεγάλος τελικός του 10ου Πανναξιακού Πρωταθλήματος Τάβλι ξεκινάει. Ποιος θα επικρατήσει; Ο έμπειρος Μαγκανάρης ή ο ρούκι Παπαδόπουλος;

Αλυκό: Ο Φάρος που “φωτίζει” την γαστρονομία της Νάξου

Ανοίγει την Παρασκευή 5 Απριλίου ο Φάρος του Αλυκού - Τι περιλαμβάνει το μενού

Νάξος (Αγγίδια) – Ενοριακός Ναός Αγίου Χαραλάμπους: Ψήφισμα για την εκδημία του Δημητρίου Σέργη

Το ψήφισμα του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ενοριακού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Αγγιδίων Νάξου για το θάνατο του Δημητρίου Σέργη

Απόκριες 2024: Το “ευχαριστώ” από το Σύλλογο Γυναικών Κωμιακής (video)

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Κωμιακής με ανάρτησή τους στα social media λένε ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όσους βρέθηκαν στην πανέμορφη Κωμιακή (video)

Η δράση της Μαρίας Καρυστιανού δείχνει το δρόμο για μία κοινωνία που δεν θα ανέχεται την αδικία

Ο Αλέκος Αρβανιτάς αναλύει την εβδομάδα που μας πέρασε... Από την Καρυστιανού στις Βρυξέλλες έως τον Λοβέρδο και τη Νέα Δημοκρατία - Την Ακρίβεια έως τον Γεωργιάδη και τις απαντήσεις του.. Αναρωτιέται δε εάν στην Ελλάδα γίνονται τέτοια πράγματα

Naxos Medical: Επίσκεψη από τον πλαστικό χειρουργό Νικόλαο Μουστάκη

Σάββατο 23 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένο Ιατρείο ο Στρατιωτικός Ιατρός, Πλαστικός Επανορθωτικός και Αισθητικός Χειρουργός, Νικόλαος Μουστάκης

Αφρική: Ο Ναξιώτης ορειβάτης που κατέκτησε το Κιλιμάντζαρο

Ο Αντώνης Μαργαρίτης πέτυχε έναν άθλο. Κατάφερε να ανέβει στην ψηλότερη κορυφή βουνού στην Αφρική - Πως περιγράφει την εμπειρία του

Επαρχείο Νάξου – Τμήμα Δημόσιας Υγείας: Περί ορθής διαχείρισης των υγρών αποβλήτων

Ενημέρωση για τη σωστή διαχείριση των υγρών αποβλήτων ενόψει τουριστικής σεζόν

Η Νάξος αποχαιρετά την Φεβρωνία Λαμπρίδου και την συνοδεύει στο ταξίδι στην αιωνιότητα

Με την αρωγή της Θέκλας Κίζη αποχαιρετούμε την Φεβρωνία Λαμπρίδου... Στιγμές που μένουν αξέχαστες