Σύρος: "Η δεξαμενή "Βιολάντω" θα είναι σύντομα έτοιμη για λειτουργία

Και αίφνης δημουργήθηκε θέμα εκ του μη όντως... Μία τεχνική δυσλειτουργία των αντλιών οδήγησε χθες το πρωί στην καθίζηση της μεγάλης δεξαμενής (σ.σ. φωτο "Κοινή Γνώμη") του Νεωρίου -  Ένα τεχνικό πρόβλημα που προκάλεσε την επικάθηση στα αβαθή της μεγάλης δεξαμενής Βιολαντώ του Νεωρίου, αποτέλεσε την αφορμή εξύφανσης σεναρίων και πλείστων σχετικών και μη αναλύσεων στην τοπική κοινωνία που προκαλούν αρκετά ερωτηματικά...

Και όπως ήταν λογικό η Onex πήρε θέση και με κάθε επισημότητα, τη στιγμή μάλιστα που έρχονται Ολλανδοί δύτες για να διαπιστώσουν το μέγεθος της ζημιάς και το χρόνο της ... αποθεραπείας.. Να δούμε τι αναφέρει η ανακοίνωση

.."Έχοντας την υποχρέωση απέναντι στους πελάτες μας και στην κοινή γνώμη, αλλά και θέλοντας να δώσουμε και ένα τέλος στην παραφιλολογία και στις φήμες που γεννήθηκαν και διαδόθηκαν σήμερα, σας ενημερώνουμε ότι η δεξαμενή Νο.1 (Βιολάντω Ν. Γουλανδρή) του ναυπηγείου μας δεν βυθίστηκε.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών που πραγματοποιούσαμε εχθές 22/4/2018 προκειμένου να εκδοθεί πιστοποίηση κλάσης, παρουσιάστηκε ένα απρόβλεπτο τεχνικό πρόβλημα στο σύστημα απάντλησης υδάτων. Με σκοπό να μην προκληθεί αστάθεια και κίνδυνος για την δεξαμενή μας, αποφασίσαμε να την ακουμπήσουμε στον ρηχό πυθμένα και έχοντας επάνω από την επιφάνεια της θάλασσας τα ζωτικά σημεία της, έως ότου να έρθει συνεργείο για την ανέλκυσή της και την αποκατάστασή της τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η δεξαμενή Νο.1 (Βιολάντω Ν. Γουλανδρή) θα συνεχίσει πολύ σύντομα να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στους αξιότιμους πελάτες μας και να παρέχει το πάντα υψηλό επίπεδο παροχών στη Διεθνή και Ελληνική αγορά.

Υπενθυμίζουμε δε, σε άσπονδους φίλους των Ελληνικών Ναυπηγείων, πως η χαρά τους από την παράταση του χρόνου επισκευής της δεξαμενής Νο.1, στην οποία έχουν γίνει επισκευές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, θα είναι πρόσκαιρη και ο δρόμος Ανάστασης της Ελληνικής ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας δεν γυρίζει πίσω. Σε συνδυασμό δε, με περίεργες «διαρροές» σε πελάτες μας την προηγούμενη εβδομάδα, ενημερώνουμε πως και ειδικοί εμπειρογνώμονες θα μεταβούν στο Νεώριο για τα αίτια του «απρόβλεπτου» τεχνικού προβλήματος, αλλά και η ασφάλεια του χώρου θα ενταθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα."

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News