Σύρος - Νεώριο: Αναδρομικό επίδομα ανεργίας στα 1,2 εκατ. ευρώ

Νεώριο - Σύρος

Ηταν δίκαιο και έγινη πράξη Αργησε, αλλά έγινε. Κι αυτό έχει σημασία. Ικανοποιήθηκε το αίτημα των εργαζομένων του Ναυπηγείου Νεωρίου στη Σύρο για το αναδρομικό επίδομα ανεργίας που έφτασε στα 1, 2 εκατομμύρια ευρώ και ουσιαστικά καλύπτει το χρονικό διάστημα που δεν εργάζονταν... 

Η σχετική είδηση έκανε γνωστή μέσω ευχαριστήριας ανακοίνωσης από το Διοικητικό Συμβούλιο των εργαζομένων του Νεωρίου και η οποία αναφέρει τα ακόλουθα: 

Μετά από πολύμηνη προσπάθεια, με δεδομένη και αποδεδειγμένη την καταλυτική βοήθεια, την θέληση και την αποφασιστικότητα του Βουλευτή Κυκλάδων και πρώην Υπουργού Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση, του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρου Πρωτοψάλτη, του Γενικού Δ/ντη Απασχόλησης του ΟΑΕΔ κ. Μπουγιακλή Δημήτρη, αλλά και την άψογη συνεργασία του ΟΑΕΔ Σύρου, ικανοποιήθηκε το δίκαιο αίτημα των εργαζομένων του ναυπηγείου μας για αναδρομικό επίδομα ανεργίας για τα έτη που υπήρξαν εγκλωβισμένοι και ουσιαστικά άνεργοι.

Μια πράξη απόδοσης δικαιοσύνης και ουσίας, που θα μοιράσει σε εργαζόμενους πόσα που θα ξεπεράσουν στο σύνολο τους τα 1,2 εκατομμύρια ευρώ, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τοπική μας οικονομία. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς! 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                          Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

     ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΤΖΑΝΤΩΝΗΣ                                 ΜΑΡΚΟΣ ΡΗΓΟΥΤΣΟΣ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News