Θεσσαλονίκη - Εύοσμος: Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων βρήκε pcr με 28 ευρώ (!!!)

Οικονομία

Ποιος είπε ότι δεν μπορεί να βρει κάποιος την ιδανική τιμή; Μετά τον Δήμο Χαλανδρίου και Συκεών, και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 20ού Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου Θεσσαλονίκης, εξασφάλισε την τιμή των 28 ευρώ για το κάθε μοριακό τεστ. Μάλιστα, ο Σύλλογος εξασφάλισε τιμή 4 ευρώ για το rapid test. Πρόσβαση θα έχουν οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Και να σκεφτεί κανείς ότι η τιμή χρέωσης των PCR τεστ για τον κορωνοϊό από τα διαγνωστικά κέντρα και τις ιδιωτικές κλινικές τηρούν το πλαφόν των 47 ευρώ στις τιμές τους. 

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, προκειμένου να βοηθηθούν τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, την περίοδο μάλιστα που τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία, προχώρησε σε συμφωνία με διαγνωστικό κέντρο στην περιοχή του Ευόσμου. 

Έτσι εξασφάλισε χαμηλότερη τιμή για τη διενέργεια μοριακού τεστ. Πλέον οι γονείς και τα παιδιά τους, καθώς και οι δάσκαλοι του σχολείου με τις ειδικές βεβαιώσεις που θα προμηθευτούν από τον Σύλλογο, θα δικαιούνται αποκλειστικά τη διενέργεια pcr test στα 28 ευρώ.

Όπως επισημαίνεται, "αυτή τη δύσκολη περίοδο που η πανδημία βρίσκεται σε έξαρση, ο Σύλλογος μας με αποφασιστικότητα και εύστοχες πρωτοβουλίες, θωρακίζει όλα τα μέλη του προσφέροντας επιλογές, εξοικονόμηση χρημάτων και ευελιξία για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που ελπίζουμε να εκλείψει σύντομα".

Πηγή: voria.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News