Αγαθονήσι: Εξασφάλισαν τους εκπαιδευτικούς από τώρα για του χρόνου

Πέντε παιδάκια διαθέτει το Δημοτικό Σχολείο Αγαθονησίου φέτος. Δύο οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν εκεί. Από τον Σεπτέμβριο όμως, θα τοποθετηθεί και μία ακόμα νηπιαγωγός. Θα αναλάβει το μοναδικό «προνηπιάκι» του νησιού, να το προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα για το δημοτικό σχολείο. Τη δέσμευση ανέλαβε προσωπικά ο προϊστάμενος πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας κ. Νίκος Ράπτης, που είχε συνάντηση με τον δήμαρχο του νησιού κ. Βαγγέλη Κόττορο.

Σε ανάρτησή του ο κ. Ράπτης σημειώνει συγκεκριμένα μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί: «Ακόμη μια επίσκεψη στο δημοτικό σχολείο του νησιού, στα πέντε παιδάκια και στις δύο εκπαιδευτικούς. Η υπηρεσία είναι παρούσα από την πρώτη μέρα του σχολικού έτους! Ευχαριστώ από καρδιάς τις δύο εκπαιδευτικούς για το επαγγελματικό και πατριωτικό τους καθήκον. 

Ευχαριστώ και το δήμαρχο για τη συνεχή και ειλικρινή συνεργασία. Η υπηρεσία του υπόσχεται πως το νέο σχολικό έτος, ένας/μια νηπιαγωγός θα περιμένει το μοναδικό προνήπιο του νησιού! 
Το οφείλουμε στους ακρίτες της πατρίδας μας, στην ελπίδα του τόπου, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε, ο Θεός να τους προστατεύει και να τους χαρίζει υγεία και δύναμη!»

Με πληροφορίες από την "Ροδιάκη" 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τις σελίδες του Naxos Press - τώρα και στο Google News