Μία ακόμη σημαντική κίνηση από φορέα προς την εκπαιδευτική κοινότητα νησιού στις Κυκλάδες. Ο λόγος για την κίνηση που έγινε από την Κεντρική Ενωση Δήμων (γνωστή και ως ΚΕΔΕ) προς τους μαθητές και εκπαιδευτικούς της Αμοργού…. Ο Δήμος παρέλαβε πρόσφατα συνολικά 604 μάσκες, 332 μεγάλου μεγέθους και 272 μικρού μεγέθους, από την Κεντρική Ένωση Δήμων (ΚΕΔΕ) για να διανεμηθούν σε όλες τις σχολικές μονάδες για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Είναι μια σημαντική προσφορά της ΚΕΔΕ προς το νησί μας για την ενίσχυση της πρόληψης και προστασίας της εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας απέναντι στην πανδημία και στην αποφυγή εκδήλωσης κρουσμάτων covid– 19.

« Ενόψει της συνέχισης της σχολικής χρονιάς έχουμε λάβει  όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, ώστε με την επιστροφή εκπαιδευτικών και μαθητών στις αίθουσες να υπάρχει επάρκεια στα μέσα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Ευχαριστώ την ΚΕΔΕ και τον πρόεδρο της, Δημήτρη Παπαστεργίου για τη υλική βοήθεια προς την Αμοργό και την κοινή αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχει γεννήσει η πανδημία» δήλωσε ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος.